INKO - top momenty 2021

Inkognito bolo tento rok plné zábavy i emócií: TOP 10 momentov, na ktoré nezabudneme!

Rok 2021 bol v Inkognite naozaj plodný na zaujímavé a vtipné momenty a bola by škoda, keby sme si niektoré z nich nepripomenuli ešte raz. Vybrali sme pre vás najpamätnejšie chvíle, ktoré sme tento rok spolu pri sledovaní Inkognita zažili!

Rok 2021 nebol jednoduchý, no opäť nás všetkých nad vodou držal humor. Smiech je totiž zdravý a pomáha nám zvládať aj ťažšie situácie. Vtipu a emócií bolo tento rok v Inkognite opäť neúrekom a keďže na dobré veci treba spomínať, rozhodli sme sa pripomenúť vám to najlepšie, čo sme v jednotlivých častiach videli!

Čekyho rekord:
Hádanie povolania jedného z hostí sme v jednej časti mohli pokojne nazvať aj ako „Čekyho ťaženie“. Adam, ktorý pracuje ako výrobca hnojív, si vybral práve jeho, aby sa začal pýtať. Indíciu „pomáhame rásť“ si po pár otázkach vysvetlil veľmi dobre a správne tipol, že vyrába hnojivá. Čeky svoje nadšenie z úspechu neskrýval a radosť prejavil naozaj bujaro.

​Dojatí hádači a slzy na krajíčku:
Neodmysliteľnou súčasťou Inkognita boli vždy diváci v hľadisku, ktorí dodávali relácii špeciálnu príchuť. Pre pandémiu koronavírusu sme sa však s nimi museli na veľmi dlhý čas rozlúčiť. Keď sa ale počas jedného z posledných nakrúcaní vrátili na svoje miesta, hádači boli bez seba.

​Trápenie sa pri hádaní mena tajného hosťa:
Pri hádaní mena tajného hosťa v obľúbenom Inkognite občas nastávajú veľmi vtipné situácie. Hoci vo väčšine s odhalením identity naši hádači nemajú problém, niekedy sa poriadne potrápia a doslova potia krv. Stalo sa to aj pri slovenskom vodnoslalomárovi a striebornom medailistovi z olympiády v Tokiu, ktorým je Jakub Grigár. Problém mali aj s hercom Jurajom Rašlom, ktorého nie a nie uhádnuť. Zuzka Šebová bola v tom čase ešte tehotná a pri hádaní sa tak trápila, že podľa jej slov takmer porodila. 

INKO - Hádači sa trápili - Juraj Rašla Zdroj: TV JOJ

​Jubilejný počet hádačov:
Do panelu sa od roku 2015 dostalo 20 rôznych hádačov. Celkovo to bolo trinásť pánov: Michal Hudák, Marián Čekovský, Jozef Vajda, Maroš Kramár, Marcel Forgáč, Peter Šarkan Novák, Juraj Šoko Tabaček, Ondrej Kandráč, Sajfa, Pavol Hammel, Peter Nagy, Andy Kraus i moderátor Inkognita, Vlado Voštinár, ktorý si raz vymenil úlohy s Mišom Hudákom. Hádanie si vyskúšalo aj sedem dám: Zuzana Kubovčíková Šebová, Zdena Studenková, Ľubica Čekovská, Petra Polnišová, Lujza Garajová Schrameková, Oľga Feldeková a po Veľkej noci si hádanie profesií skúsila aj komička Didiana.

INKO - Didiana Zdroj: TV JOJ

Tajný hosť porušil pravidlá:
V jednej z epizód hádaný tajný hosť porušil pravidlá. Hoci by mal v tichosti sedieť a nedať nijakým zvukovým prejavom najavo svoju identitu, herec Ivan Šándor toto pravidlo obišiel. Z ničoho nič na hádačov prehovoril a tých to tak prekvapilo a šokovalo, že ostali poriadne zmätení.

Hudákov a Čekyho brat:
Do kresla pre hostí si raz sadol sympatický Martin, ktorý svojím výzorom zaskočil takmer všetkých hádačov. Už na prvý pohľad sa totiž podobá na našich „východniarskych bratov“. „On je taký...akoby z jedného vrhu. Ako tuto kolega,“ povedala Zuzka Šebová hneď, ako Martin vošiel do štúdia. Podobu si všimol aj samotný Mišo Hudák. „Martin je kríženec mňa a Mariána,“ poznamenal so smiechom.

​Rekordne uhádnutý tajný hosť:
Nový rekord v hádaní tajného hosťa má za tento rok na konte opäť Michal Hudák. V jednej z častí len po niekoľkých otázkach bez váhania povedal, že vedľa moderátora Vlada Voštinára sedí operná speváčka Adriana Kučerová. Dokonca uhádol aj to, že má na sebe oblečené šaty. „Prišla ladne a pravdepodobne má sukňu alebo šaty.“

​Zumba v Inkognite:
Hádači si spolu s inštruktorom zumby v štúdiu zatancovali a poriadne sa rozbláznili. Kým chlapci boli rozšafní, Zdenka Studenková opäť dokázala, že tanečné vlohy má v krvi a predviedla sa ako kráľovná parketu!

​Nové hádačky v Inkognite:
Na sklonku roka si do panelu sadli aj dve úplne nové hádačky - sympatické a talentované herečky Anna Jakab Rakovská a Jana Kovalčíková. Keďže obe krásky pochádzajú z Prešova, hádačská zostava mala vtedy kompletne východniarske zastúpenie. Na to upozornil obľúbený Mišo Hudák. „Vladino, uvedomuješ si, že dnes ťaháš za kratší konček?“ opýtal sa Vlada Voštinára. „Dnes je tu ťažký východ, žeby som šebe i ja trošku začal hutoric? Ta žeby som trošku zapadol?“ zhodnotil moderátor so smiechom.

Nové hádačky v Inkognite Zdroj: TV JOJ

​Zdenkine hviezdne outfity:
Zdena Studenková zastáva názor, že žena by sa o seba mala starať v každom veku a tejto myšlienke robí skvelú reklamu. Má nielen pestovaný zovňajšok, ale aj skvelú postavu a tak niet divu, že si môže obliecť naozaj čokoľvek. O Zdenke je známe, že sa na nakrúcanie Inkognita oblieka sama, pretože módu miluje a vyzná sa v nej. Na nakrúcaní vždy vyzerá ako bohyňa a tak si rozhodne zaslúži miesto v rebríčku TOP 10!

INKO - Zdena Studenková outfit Zdroj: TV JOJ

​BONUS: Zuzka Šebová sa stala dvojnásobnou mamičkou
Síce nie top momentom, ale rozhodne veľmi príjemnou a optimistickou správou je fakt, že naša ostrieľaná hádačka Zuzka Šebová sa začiatkom apríla stala dvojnásobnou mamičkou. K synčekovi Rudkovi sa na svet vypýtal aj druhý chlapček Paľko.

​Sledujte Silvestrovský špeciál Inkognita už 31. decembra o 20:35 na JOJke!