Tri roky od leteckej katastrofy klubu Lokomotiv Jaroslavľ: Paľo, chýbaš nám!

Spomienka na tragédiu už dnes v Novinách Plus.

Siedmy september 2011 sa zapísal do dejín čiernym písmom. Lietadlo s hráčmi klubu Kontinentálnej hokejovej ligy Lokomotiv Jaroslavľ havarovalo asi dva kilometre od miestneho letiska Tunošna. Jedna z najväčších leteckých tragédií v histórii si vyžiadala 44 ľudských životov. Medzi nimi bol aj uznávaný slovenský hokejista Pavol Demitra, ktorý zahynul vo veku 36 rokov

Nešťastnú udalosť ste si mohli pripomenúť aj včera, v rámci relácie V siedmom nebi. Moderátor Vilo Rozboril oslovil Demitrových kamarátov hokejistov, ktorí si na neho zaspomínali. „Paľo nebol človek, ktorý by hral pre seba. Vždy sa snažil podporovať tím, chalanov. A taký bol aj mimo ľadu. Každý chcel byť s ním,“  povedal so slzami v očiach Ľubomír Višnovský. Slová ťažko hľadal aj Zdeno Chára.Vždy chcel vyhrávať a vždy chcel byť na tej víťaznej strane. Vždy mu záležalo na tom, aby tím vyhral,“ spomínal hokejista.

Pozrite si špeciálne vydanie relácie Noviny Plus, ktoré bude venované spomienke na Paľa Demitru už dnes o 22:40 na JOJKe!