Prichádza seriál z talianskeho prostredia: Pripravte sa, na obrazovkách bude poriadne horúco!

Január na JOJke prinesie do vašich obývačiek horúcu vlnu! Už čoskoro budete môcť sledovať nový seriál Viola, z prostredia talianskeho Palerma. Okúzľujúca hlavná hrdinka si získa každého. Máte sa rozhodne na čo tešiť!

Miniséria Viola sľubuje vášeň, drámu aj romantiku. Sledovať novinku budete môcť od utorka, 9.januára o 20:40 na JOJke.

Kto je Viola?

„Viola Vitale je okúzľujúca a veľmi príťažlivá mladá žena, ktorá odjakživa pracovala v obore módnej žurnalistiky. Jej život sa však od základov zmení, keď sa presťahuje z romantického francúzskeho Paríža späť do rodného hriešneho Palerma. Viola začne písať o kriminálnych prípadoch mesta, no a práve pri tejto príležitosti spoznáva charizmatického Francesca Demira, ktorý je síce svojský ale dobrák od kosti. Ich vzájomná spolupráca bude síce spočiatku náročná, ale časom sa všetko zmení.“

Viola dokáže odhaliť páchateľov a pomáha polícii vo vyšetrovaní zločinov. Vďaka svojej výnimočnej vlastnosti, či skôr neurologickej poruche – synestézii, ktorá spája zmyslové vnemy, Viola vidí ľudí vo farbách, ktoré vyžarujú, a tie neomylne odhalia ich emócie. S istotou tak pozná nielen utajované city, ale aj povahu a zámery podozrivých, takže pri vyšetrovaní odhalí páchateľov skôr než profesionálny detektív. Viola si rozvíja schopnosť pochopiť skutočné zmýšľanie ľudí, s ktorými sa stretáva. Okrem svojich výnimočných zmyslov však skrýva ešte jedno oveľa väčšie tajomstvo, ktoré súvisí s jej skutočným dôvodom návratu do Palerma.

Viola Zdroj: TV JOJ

Sledujte seriál Viola, už 9. januára o 20:40 na JOJke!