Francesca Chillemi je stotožnená so svojou postavou v seriáli Viola: Spája ich podľa nej krása!

Francesca Chillemi, bývalá Miss Italia, ktorá hrá v seriáli Viola úlohu novinárky, si myslela, že jej bude krása na škodu. Seriálová postava, ktorú stvárňuje jej údajne pomohla nájsť cestu.

Herečka, bývalá misska a televízna moderátorka je známa vďaka svojmu talentu a kráse. Seriálová Viola je, samozrejme, rovnako očarujúca ako jej predstaviteľka, obidve sa však s touto stránkou museli vysporiadať. „S Violou ma spájajú viaceré aspekty, napríklad krása. Máme podobné skúsenosti, to, čo ona prežíva, som prvá zažila ja,“ uviedla Francesca v jednom z rozhovorov.

Herečka sa prvýkrát zhostila úlohy novinárky a podľa nej je postava Violy iná, než tie, ktoré hrala doteraz. „Na začiatku som si myslela, že krása je niečo, čo človeka znevýhodňuje, lebo ľudia si na ňom radi všímajú iba niektoré veci – a ja som sa to teda snažila skryť,“ priznala bývalá Miss Italia. „Viola mi pomohla spoznať krásu iba ako črtu, za ktorú by som sa nemala hanbiť,“ dodala.

​Jej postava má podľa nej tiež super schopnosť, ktorú by priala mnohým ľuďom. Je ňou empatia, a teda schopnosť vedieť sa vcítiť do druhého človeka a intenzívne prežívať emócie – rozumieť im a nesúdiť ich.

Sledujte seriál Viola každý utorok o 21:50 na JOJke!