Seriál Viola dostal vo vysielaní pauzu: Prečo zmizol z obrazoviek a dočkáme sa pokračovania?

Aj keď sa seriál Viola tešil obrovskému záujmu a obľube, na obrazovkách JOJky ho najbližšiu dobu neuvidíte. Má to však pádny dôvod! Čo je za tým?

Vo vysielacej štruktúre JOJky nastala dôležitá zmena a seriál Viola dostal stopku. Aj keď sa televízii snažila, z technických príčin muselo byť vysielanie Violy prerušené. Dokopy tak bolo odvysielaných osem epizód a seriál sa tešil mimoriadnemu záujmu. Zostávajúce epizódy prvej série talianskeho televízneho hitu nie je totiž možné aktuálne odvysielať v podobe, v akej ste ich mohli na obrazovkách sledovať. Uvidíme tak či sa dočkáme pokračovania v nových častiach pripravovanej druhej série. Televízia na tom usilovne pracuje.

Seriál, ktorý sa tešil obrovskému záujmu, ste mohli na JOJke sledovať od začiatku tohto roka. V hlavných úlohách sa vám predstavila krásna talianska herečka, Francesca Chillemi a pôvodom turecký herec menom Can Yaman. Ten je fanúšikom romantických seriálov rozhodne dobre známy. Celý dej sa točil okolo novinárky Violy, ktorá dokázala vďaka svojej netradičnej schopnosti pomáhať polícii s vyšetrovaním vrážd. Túto charizmatickú dvojicu toho čaká v druhej sérii naozaj dosť a tak veríme, že si ju budeme môcť opäť vychutnať na obrazovkách JOJky, a to čoskoro.

Viola - Can Yaman Zdroj: TV JOJ