Mojsejova

Mojsejová exkluzívne po šou: Prečo som sa krotila?

Nora pre Joj.sk zhodnotila účinkovanie v šou VIP Nákupné maniačky.

Máme za sebou ďalšiu šouku, ktorej hlavnou hviezdou sa stala kontroverzná Nora Mojsejová. Podnikateľka tento raz neprijala ponuku do šou za cieľom pustiť sa do slovného súboja, ale do súboja v nakupovaní. Nebola by to však Nora, ak by jej známo nazývane „úprimné“ reči na obrazovke chýbali.

Najväčší problém mala Mojsejová s dôchodkyňou Betkou a manažérkou Jarkou. Tie si svoj názor na podnikateľku povedali mimo Norinej prítomnosti. Mojsejovej však nevadilo len ohováranie, za ktoré sa obom dámam vyhrozila pred kamerami žalobou. „Ony nevedeli povedať jednu súvislú vetu. Stále len koktali, trému mali z kamery. Veď im ani nebolo rozumieť, furt sa len snažili niečo povedať,“ hovorí nám do telefónu. Pre obe dámy má vrámci zefektívnenia ich vyjadrení malú radu: Stačilo povedať dve vety a nemuseli byť ani rozvité, stačilo jednoduché.

Aj Mojsejová je však terčom kritiky za jej formuláciu úprimných myšlienok, sama si však nemyslí, že by trepala dve na tri. Jedna z nich mi povedala, že sa vyjadrujem ako husiarka. Myslím si, že mám dobrú slovnú zásobu, že viem, čo chcem povedať a čo hovorím. Zo slovenčiny som mala vždy jednotku a myslím, že som mala aj dobrých slovenčinárov,“ spomína na školu.

Napriek niekoľkým kontroverziám a ostrejším poznámkam sa Nora vcelku krotila. Sama však pripomína, že do šou neprišla „nakladať“ súperkám, ale riešiť módu, nakupovanie a šatník ostatných dám: Nemyslím si, že som im naložila, mohla som aj viac, keby som chcela. Ak by som sa správala tak ako ony, tak by to bolo oveľa horšie. Celý čas som hovorila, že sme v súťaži. Keby som mala ja taký binec doma ako ony, tak by to bola hanba.“

Nora mala výrazný problém aj s Jarkiným a Betkiným šatníkom. Celkovo sa jej nepáčil ich vkus a nesúhlasila ani s tým, ako naložili s päťsto eurami, ktoré len tak dostali do ruky. „Ony nie sú nakúpné maniačky. Nevedeli si nakúpiť, nevedeli čo chcú a nevsadili ani na kvalitu. Potom im ostalo dvesto eur, za ktoré nakúpili kozmetiku. To podľa mňa nie je dobré,“ dodáva Mojsejová. Tá v súťaži zúžitkovala 500-eurový badžet najlepšie a šou s prehľadom vyhrala.