Z krásnej Natálie Germáni je opäť blondínka: Aha, ako jej to s novými vlasmi pristane!

Obľúbená herečka je nielenže talentovaná a krásna, ale aj poriadne sexi. Diváci ju poznajú ako charizmatickú tmavovlásku, ktorá svojou dokonalou vizážou a úsmevom na tvári zažiari všade, kam vkročí. Teraz však Natália zatúžila po zmene a nechala si prefarbiť vlasy na blond.

​Natália Germáni je pôvabná mladá herečka, ktorú určite poznáte ako hlavnú hrdinku Alicu zo seriálu Vlci. Ako sexi milenka si zahrala aj v úspešnom Hoteli, kde nemala problém sa odhaliť a postaviť sa pred kameru iba v spodnej bielizni. Natália má naozaj skvelú postavu a nič nemusí skrývať. Veď nečudo, že kedysi sa venovala modelingu a veľa cestovala. Málokto však o nej vie, že pôvodne chcela vyštudovať medicínu, no jej kroky nakoniec smerovali k herectvu.

​Natália nedávno prekvapila viacerých fanúšikov, keď na sociálnej sieti uverejnila fotografie, kde pózuje s novými vlasmi. Ako blondínku ju diváci mohli vidieť v našom seriáli Panelák a teraz sa Natália opäť vrátila k tomuto odtieňu. ,,Šesť rokov som čakala, aby som sa dočkala tejto farby na mojej hlave. Som nadšená, cítim sa úplne inak a je to parádna zmena," zdôverila sa herečka. Germáni je krásna mladá žena a akýkoľvek odtieň vlasov jej veľmi pristane.

Natália Germani Zdroj: instagram N.G.

HLÁŠKYZOSERIÁLOVARELÁCIÍ