Natália Germáni konečne ukázala tváričku dcérky: Aha, aké zlatíčko má doma!

Sympatická herečka pred niekoľkými týždňami priviedla na svet krásnu dcérku. So svojím priateľom Martinom Valihorom sa rozhodli, že jej dajú meno Zuna.

Herečka Natália Germáni, ktorú poznáte z mnohých jojkárskych seriálov, už niekoľko mesiacov tvorí pár so známym bubeníkom Martinom Valihorom. Ani sme sa nenazdali a ich vzťah sa posunul na ďalšiu úroveň, pretože sa stali rodičmi. Charizmatická herečka priviedla na svet rozkošnú dcérku, ktorú pomenovali Zuna. Prominentný pár sa o svoju veľkú radosť delí aj so svojimi fanúšikmi prostredníctvom sociálnych sietí.

Teraz konečne Natália ukázala aj tváričku jej krásneho bábätka,,Naša malá myšička má o týždeň už dva mesiace. Neviem, ako opísať ten pocit, keď sa na ňu pozriem. Pre tých, čo nemajú deti, ako som ja nemala, to nie je asi zaujímavé. Tí, čo deti majú, ho dávno poznajú. Koľko pocitov naraz vyvoláva vo mne toto malé dieťa. Ja len, že odporúčam. Množte sa, je to krásne, " zdvôverila sa herečka. Nuž, prajeme rodičom a malej Zune veľa zdravia a mnoho krásnych chvíľ v kruhu rodiny.

HLÁŠKYZOSERIÁLOVARELÁCIÍ