Kandráčovci dosiahli obrovský úspech: TOTO sa nepodarí len tak hociktorej kapele!

Kapela koncom augusta ukončila svoje letné Mega turné OPEN AIR 2019, s ktorým zavítala do šestnástich slovenských miest. Koncerty pod holým nebom s množstvom špeciálnych hostí mali rekordnú návštevnosť a pre kapelu znamenali obrovský úspech. Jedno z najobľúbenejších zoskupení na Slovensku však nebude zaháľať ani na jeseň. Už v októbri sa im splní sen každého interpreta - či už speváka, alebo muzikanta.

Kandráčovci počas leta ťahali šnúru šestnástich koncertov v rámci svojho Mega turné Open Air 2019. Pod holým nebom odohrali vo všetkých kútoch Slovenska veľkolepú viac ako dvojhodinovú šou, ktorá mala rekordnú návštevnosť. Pozrieť si ju prišlo dovedna viac než 56 tisíc divákov!V prvom rade chcem z hĺbky duše, z úprimnosti srdca poďakovať každému jednému divákovi, ktorý prišiel na tento koncert. Veľakrát to spomínam a budem to opakovať dovtedy, kým budem hrať – keby nebolo ľudí, ktorí prídu na náš koncert, ktorí obetujú nejaké to euro z rodinného rozpočtu, na tomto pódiu by sme nestáli ani my. Obrovská vďaka každému jednému fanúšikovi. Veľmi si to vážime a neberieme to ako samozrejmosť,“ povedal Ondrej Kandráč.

​Muzikanti si po skončení úspešného  Mega Turné Open Air 2019 ani nestihli vydýchnuť a rovno vhupli do jesennej sezóny. Už 3. a 4. septembra Ondrej hosťoval na koncerte legendárnej českej kapely Čechomor v projekte Proměny a v najbližších týždňoch pokračuje v ďalších slovenských mestách v Šaľenom turné.  Čerešničkou na torte jesenných koncertov bude splnenie sna každého interpreta - či už speváka, alebo muzikanta. Kandráčovci totiž 22. októbra odohrajú koncert v pražskej Lucerne. „V Prahe sme už hrali niekoľkokrát v rámci projektu Světlo porozumění, kde sme hrali v španielskej synagóge, ale aj v katolíckom a evanjelickom chráme. Mali sme tam niekoľko koncertov aj vlastných, napríklad v Hybernii. Ale pomyselná čerešnička na torte je Lucerna. To by vám povedal každý jeden spevák, že kto si zahrá v Lucerne, tak tomu sa plnia veľké sny. Veľmi si vážime, že tam môžeme hrať a veríme, že nesklameme. Je to určite splnený sen,“ povedal Kandráč. 

Obrovský úspech zožala aj skladba Na Kráľovej holi z koncertu v Lúčkach. Vypočujte si ju ešte raz vo videu:

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora

ArchívPosledné epizódy