Deti Ondreja Kandráča nakrútili rozkošné video: Tieto zlatíčka vás chytia za srdce!

Po zatvorení škôl pochopiteľne ostali doma aj deti Ondreja Kandráča. Popri plnení si školských povinností si Emka a Ondrejko krátia čas nielen tým, že sa venujú svojim koníčkom, ale aj tancovaním.

Obe deti obľúbeného muzikanta Ondreja Kandráča sú školopovinné a tak sa zatvorenie škôl, samozrejme, týka aj ich. Okrem učenia sa a robenia domácich úloh sa venujú aj svojim koníčkom. Kým Ondrejko trénuje hranie na husliach, Emka si zas nacvičuje hranie na klavíri a spievanie. Popri tom si však aj oni radi zatancujú. Preto sa zapojili do tanečnej výzvy JOJ Dance Challenge, ktorú sme spustili v pondelkovom vysielaní novej zábavnej relácie Zostali sme doma. Tento týždeň tancujeme na skladbu Tancuj mi od Lukáša Adamca. Deti Ondreja Kandráča zvládli túto výzvu naozaj výborne a výsledkom je rozkošné video, ktoré vás roztopí.

Pozrite sa, ako zvládli tanečnú výzvu deti Ondreja Kandráča vo videu:

​Zapojte sa do JOJ Dance Challenge aj vy! Zatancujte na skladbu Tancuj mi od Lukáša Adamca, natočte sa pritom na video a pošlite nám ho prostredníctvom formulára na stránke joj.sk/zostali-sme-doma.! Tie najlepšie videá odvysielame v nasledujúcom vydaní relácie. Nezabudnite svoje videá aj zdieľať na sociálnych sieťach s hashtagom: #jojdancechallenge !