U divákov vyhral Sajfov príbeh: Historky z patológie majú svoje čaro

Každý budúci chirurg si tým musí prejsť.

Zábavná šou Vtedy na západe je najmä o príbehoch, ktoré môžu a nemusia byť pravdivé. Každý účinkujúci si vyberá práve z tých vašich, ktoré posielate a následne ho prerozpráva svojim kolegom. Vy ste mohli zahlasovať za ten najlepší, ktorý bol odvysielaný minulú sobotu v premiére Vtedy na západe.

Najviac hlasov získal príbeh podaný Matejom „Sajfom“ Cifrom, ktorý bol z lekárskeho prostredia a z ktorého vyplýva porekadlo: Hlavne, nech nie sú trenky v hlave. Dnes už uznávaný lekár, ktorý v tom čase študoval na vysokej škole zostal zo svojim kamarátom a spolužiakom zároveň sám na patológií. Príbeh vznikol počas pitvy človeka, ktorého keď zašívali zistili, že nemá mozog, preto mu hlava padala stále do boku. Najlepšie riešenie sa im zdalo, že mu hlavu vyplnia jeho osobnými vecami, ako opaskom a trenkami. Odvtedy tento lekár na všetko hovoril svoje životné porekadlo: Všetko je fajn. Hlavne, nech nie sú trenky v hlave. Nakoniec sa ale zistilo, že tento príbeh nie je pravda, no porekadlo vzniklo naozaj zaujímavé.

Ďalšie skvelé príbehy, výbornú hudbu a zaručenú zábavu môžete sledovať túto sobotu v zábavnej šou Vtedy na západe o 20:35 na JOJke!