Voľba plná ťažkých osudov! Jeden prišiel o ženu a dieťa, druhý o rodičov!

Hlasujte a rozhodujte!

Alex Bogdáni mal osud v našej šou spečatený ešte pred tým, ako sa dostal na obraz. Aféra s jeho uniknutou videovizitkou mu najprv zobrala šancu na boj o miestenku v Dome snov, avšak za vzniknutú situáciu nemohol a tak sme mu dali možnosť hrať ďalej. Alex býva so svojou manželkou a tromi deťmi v jednoizbovom byte a tak by mu výhra luxusného domu vyriešila jeho bytovú situáciu. Do Vyvolených sa však prihlásil aj preto, aby sa ukázal v televízii a pri pohľade na jeho dokrútku je viac než jasné, že sa stane jedným z najzapamätateľnejších aktérov Volieb. Vyvoleným sa cíti preto, že je iný ako ostatní a na ceste za výhrou je ochotný prekonávať aj sám seba.

Partik Abelovič je osudom skúšaný Skaličan, ktorý prišiel o lásku aj o syna. Nemá vlastnú strechu nad hlavou a Vyvolení sú preňho šancou na nový život. Doteraz musel prekonať aj ďalšiu prekážku a zabojovať s rakovinou. Najväčšou záľubou je jeho trojročný synček, no pravidelne má vďaka nemu slzy v očiach: „Najväčší smútok? Keď môj syn každý druhý týždeň odchádza...“ Patrik je pripravený zabojovať o Dom snov a prekonávať vlastné hranice. „Chcem to dokázať!“ hovorí odhodlane.

Ani ďalší Skaličan, Vlado Soušek, to v živote nemá vôbec jednoduché. Chalan s telom Jackieho Chana a ľahkou rečovou vadou prišiel o oboch rodičov: „Naposledy som plakal pred dvomi rokmi, keď mi zomrel posledný rodič, moja mamina. Vtedy som bol najuplakanejší v živote.“ Dnes je však odhodlaný postaviť sa novej životnej výzve a zabojovať o Dom snov. „Nemám hranice, idem aj cez nemožné,“ hovorí presvedčene. Byť súčasťou reality šou bolo jeho snom od detstva a dnes má šancu si to splniť. Vyvoleným sa cíti preto, že sa tak cíti, nemá zábrany a pustí sa do všetkého, čo ho v živote stretne.

Hlasujte a rozhodujte, ktorý z mužov sa dostane do domu na vyvoleni.joj.sk! Hlasovať môžete až do štvrtka 20:15 do rozhodujúcej Voľby!