Prvá lesba vo Vyvolených: Pokúsila sa o samovraždu!

Do domu chce aj energická moletka a nitrianska madona!

Linda Gachová je živým dôkazom toho, že lesby to nemajú jednoduché. Sklamanie vo vzťahoch a nevyrovnanosť so sebou samou ju priviedlo až k záveru, že takýto život nemôže skončiť inak ako smrťou. A to čo najrýchlejšou. Na liečení však spoznala nový svet, v ktorom je momentálne šťastná. Linda má rada písanie a aj v ňom našla nový zmysel, momentálne píše knihu. Do šou sa prihlásila s jasným cieľom: „Chcem zažiť niečo nové a hlavne byť konečne v niečom prvá!“ A to sa jej aj podarilo, keďže je prvou lesbou v našej šou. Za najodvážnejšiu vec, ktorú v živote spravila, bolo priznanie je orientácie pred svetom a následne skoncovanie s drogami, ku ktorým ju jej nešťastie priviedlo.

Životné krédo Martiny Maliternej je „cica nežer“. Napriek tomu sa to však na jej postave akosi neodráža. Je extravagantná a myslí si, že jej patrí každý priestor, do ktorého príde. Sama o sebe hovorí, že bola kedysi chudá a krásna. „Dnes som už len krásna,“ smeje sa. Do šou prišla vyhrať a zviditeľniť sa. Nemá rada upratovanie a nikdy by nechcela mať záhradu: „Nikdy nebudem mať záhradu, fuj!“ Svoj život považuje za jeden extrém a tým je aj bývanie s expriateľom, ktoré trvá už štyri roky. Keď príde na konflikt, určite nebude tá, ktorá ho bude chcieť ako prvá ukončiť. „Hádky ja rada,“ priznáva. Najväčší smútok jej spôsobuje to, ako sa k nej správajú potenciálni zamestnávatelia: „Správajú sa ku mne ako k ho***.“

Pri Diane Vravkovej, nitrianskej madone, si budú chalani trhať vlasy, že ju neulovili skôr, ako sa prihlásila do šou. Má rada mačky a jej kocúr je jej najvernejším partnerom. Do reality šou Vyvolení sa prihlásila preto, aby zažila niečo nové, spoznala nových ľudí a zabavila sa. „Hľadám spestrenie života,“ hovorí. Za výhrou sa tak bezhlavo vrhať nebude a skôr sa bude vyžívať vo vzťahoch s ostatnými. Medzi svoje záľuby radí varenie a jazdenie autom.

Vyberáte ďalšiu ženu do domu, hlasujte až do štvrtka 20:15 na vyvoleni.joj.sk!