Jeden si myslí, že je sexi, druhý, že je skvelý milenec!

Vyhrať však môže silák s dobrým srdcom.

Robo Dékány je namyslený párty boy, ktorý otvorene priznáva, že do Vyvolených ide preto, aby priateľka trpela za jeho slávu. Sám pri tom pred polrokom prežil ťažký koniec dlhoročného vzťahu: „Po rozchode s priateľkou som plakal. Chodili sme spolu šesť rokov.“ Za najodvážnejšiu vec, akú v živote spravil, považuje skutočne nelichotivú záležitosť. „Keď som sa vyspal s kamoškou v priateľkinom byte,“ priznáva bez hanby. Myslí si o sebe, že je zábavný, komunikatívny a „tak trochu sexi“ a preto by sa niet čomu čudovať, že vďaka Vyvoleným by sa chcel stať známy a pohybovať sa vo vyššej spoločnosti.

Marián Taraba je bratislavský silák s dobrým srdcom, ktorý sa konflikty snaží, napriek svoje sile, riešiť dobrým slovom. Do Vyvolených sa prihlásil, pretože vždy túžil postaviť si vlastný dom, no nikdy k tomu nedostal príležitosť. Marián je otcom synčeka Viktora, od ktorého sa musel pred rokom odlúčiť. Momentálne žije v prenajatom byte so svojou priateľkou, s ktorou by sa chcel do Domu snov presťahovať. Najodvážnejším okamihom v jeho živote bolo, keď sa sebavedomo postavil proti hlavni pištole. Vďaka šou si chce splniť sen a začať normálny život. Jeho hranice pri ceste za výhrou sú nekonečné.

Marcel Banda - latino tesár a romantik, ktorého by chcela každá. Ľudia v jeho okolí sú presvedčení, že je ako stvorený pre reality šou a teraz je pripravený svetu ukázať svoj „neopísateľný humor“. „Som proste skvelý!“ hovorí o sebe. Pri ceste za víťazstvom nepozná hranice: „Pozerám sa pred seba a idem.“ Avšak viac, ako víťazstvo, ho láka cesta, ktorá ho v šou Vyvolení čaká. „Prebojovať sa cez klamstvá, intrigy, falošné úsmevy... Všetko to zvládam a zvládnem aj Vyvolených. Chcem sa zviditeľniť a chcem, aby každý zažil poriadny humor a náboj človeka, ktorý si z ničoho nič nerobí.“ A okrem toho nezabúda pripomenúť, že je skvelým milencom.

Hlasujte a rozhodujte na vyvoleni.joj.sk! Volebný masaker s týmito tromi mužmi vyvrcholí dnes o 20:15 na Jojke!

VIAC O DNEŠNEJ TROJICI ŽIEN ČÍTAJTE TU!