Mirka sa vrátila do domu Vyvolených! O tom, že získa žolíka, bola presvedčená!

Sajfa sa rozhodol Mirke udeliť žolíka, vo Voľbách získala od vás najviac hlasov.

Na stavbe Domu snov ubúdajú pracovití súťažiaci rýchlym tempom a podľa Sajfu nastal ten správny čas na to, aby využil svojho žolíka. Už vo Voľbách upozorňoval, že má túto možnosť a využiť ju môže kedykoľvek v priebehu šou pri akomkoľvek súťažiacom. Sajfa sa rozhodol riadiť vašim hlasom pri úvodných Voľbách, v ktorých ste absolútne najviac hlasov poslali matke troch detí bez domova Mirke.

Mirka bojovala od začiatku šou s veľkou kritikou. Mnohí jej vyčítali jej rozhodnutie opustiť deti pre reality šou, aj keď jej jediným motívom je zisk bývania pre jej potomkov. „Jediný dôvod je stále bývať s tými deťmi,“ povedala po návrate do domu. Kontroverzným sa stalo aj jej vyjadrenie, že by radšej zniesla facku od expartnera, ako bývať po krízových centrách. Mirka bola v dome natoľko neobľúbená, že sa ocitla hneď v prvom Súboji a ten nakoniec aj prehrala. Po vypadnutí sa nechala počuť, že svoj sen neplánuje dosnívať a dúfa, že jej Sajfa nakoniec udelí žolíka (čítajte VIAC).

Mirka prišla do domu vysmiata, u starých obyvateľov sa jej návrat stretol skôr s pozitívnymi reakciami, u misionárov to už tak ružové nebolo. Aktuálna stavbyvedúca Monika s Mirkou súcití, situáciu, v akej sa ocitla, si sama nevie predstaviť. Kika jej však vyčíta, že najmladšieho syna nechala v rukách cudzích ľudí len preto, aby sa mohla vrátiť do súťaže. Mne to je proti srsti a ona to berie s takou ľahkosťou, že je teraz akoby v pestúnskej starostlivosti či v náhradnej rodine a len čo sa vráti zoberie si ho,“ hovorí Kristína kriticky. Mirka to ani tento raz nebude mať ľahké, príjmu ju Vyvolení medzi seba na druhý pokus?

Vyvolení aj s Mirkou pokračujú už tento štvrtok po akčnom sci-fi so Sylvestrom Stallonem Sudca Dredd o 23:45 na Jojke.