Igor - Vyvolení

Definitívny zlom u Vyvolených: Mirka začína manipulovať, Igor sa vzdáva!

Aby toho nebolo málo, Marcel sa začne nečakane zbližovať s Martinou.

Dnes nastane u Vyvolených ten deň, kedy sa všetko definitívne zmení. Po odchode najbližích, Maji a Kiky, stráca Igor silu a doľahne naňho aj únava po dlhých týždňoch strávených prácou na stavbe. Igorov prístup sa zmení doslova o 180 stupňov a ostatní Vyvolení ostávajú v šoku. Igor začína byť podráždený a stavbu má doslova v paži. Na všetko povie, že to „zrobíme“ a keď je to zlé, nevadí, prerobíme. Je ufrflaný a začína všetkým liezť na nervy. Mirka uvažuje, že mu za to dá palec dolu.

Matka troch detí bez domova však rozhorala oveľa väčšiu hru. Na svoju stranu pomaly dostáva ovplyvniteľnú Martinu a svoj herecký talent predvádza pred aktuálnou kuchárkou Monikou. Pri misionárke sa Mirka dokonca rozplače, keď opisuje, v akej hroznej životnej situácii sa v civile ocitla. Odhalí však Monika, že ide iba o divadlo, alebo sa pridá na jej stranu aj ona a pomôže Mirke k celkovej výhre?

Aby tých prelomových zmien medzi Vyvolenými nebolo málo, až nečakane blízki si začali byť MartinaMarcelom. Všetci Vyvolení sú zamestnaní vykladaním sádrokartónov a táto dvojica si popri práci začne zo seba uťahovať až debata dôjde k tým najintímnejším Marcelovým partiám! Marcel dokonca pred Sajfom so smiechom prizná, že Maťa je žena jeho snov, no už o čosi vážnejšie dodá: „Nikdy nehovor nikdy.“ Maťa takisto istú náklonnosť k Marcelovi nepopiera: „Možno, keby som mala 50 kilo a ukážkovú postavu, možno by to šlo.“

Sledujte Vyvolených dnes po filme Bankový kuriér s Jasonom Stathamom na Jojke!