Martina po vypadnutí: Čudujem sa, ako som tam s tými tupcami mohla vydržať!

Igorovi s Marcelom nepraje nič zlé, no stretnúť ich viac nechce.

Tesne pred finále sa im to podarilo! Martinu Maliternú mali viacerí Vyvolení v zuboch a aj keď sa niekoľkokrát pokúšali ju z hry vyštvať, až do ostatnej soboty sa im to nepodarilo. Martina mala nielen dobrú taktiku, ale párkrát aj šťastie, no výzvu Marcela so súboja už neustála. Jej odchod z domu nesprevádzali emócie, Vyvolení sa z jej odchodu radovali, hlavne Igor, ktorý proti nej v dome spriadal plány, sa konečne dočkal jej vypadnutia. „Som rád, že ťa vidím porazenú, srdce sa mi raduje, mohlo to prísť aj skôr, ale mám z toho dobrý pocit. Vieš, že som ti vždy pomohol, ale ako človek pre mňa nič neznamenáš,“ povedal jej na rovinu.

Martina po návrate domov nevníma vypadnutie tesne pred finále ako prehru, naopak, Vyvolení boli pre ňu skvelou skúsenosťou a nič neľutuje. „Neľutujem, že som sa prihlásila, prišla som bojovať a to sa mi aj podarilo,“ hovorí. Na jej adresu sa však nielen od Vyvolených, ale aj od vás sypal jeden negatívny ohlas za druhým, mnohí sa nezdržali ani urážok. Sama však v dome bojovala s posmechom, hlavne od Igora s Marcelom, s ktorými nadobro skoncovala: Igora nevnímam nijako, nech sa mu v živote darí, ale nechcem ho už nikdy stretnúť, ani Marcela.“ Práve s Marcelom prežívala za posledné dni v dome najviac zábavy, no napriek tomu mu neverila: Nemyslela som si, že by mal o mňa záujem. Viem, čo o mne s Igorom hovorili, ale takí ľudia ma nemôžu uraziť.“

Martina sa nemohla dostaviť na nakrúcanie na Kolibu, tak vám ponúkame prepis jej odpovedí na vaše otázky. Vo videu vám prinášame rozhovor s Martinou pred vstupom do domu. Sami porovnajte či hrala v dome tak, ako pred vstupom do hry sľúbila.

Toto sú vaše otázky a Martinine odpovede:

Zuzanka: Naozaj si si myslela, že by Marcel mal o teba záujem? Vôbec ti to nebolo divné, že má o teba zrazu  záujem a nevadilo ti, že si z teba len uťahujú? Veď si stále z teba robili len srandu, Si žena máš svoju hrdosť, nie?
Martina Maliterná: Nie, nemyslela som si, že by mal o mňa Marcel záujem, veď som od neho chcela iba to, aby mi dali Véčka aj s Igorom. Keď som bola v súboji, áno, viem, čo o mne hovorili, veľakrát som to započula, ale bola som v hre, ktorú som hrala dobre si myslím... Takýto ľudia ma nemôžu uraziť, mám svoju hrdosť. Iba v televízii to postrihané vyzeralo, akoby som bola zaostalá.

Navixevi: Martinka, naozaj si nevedela, ako ťa za chrbtom osierajú?
Martina Maliterná: Vedela som to, ale chcela som sa v hre čo najdlhšie udržať. Som bojovník a dobojovala som to až pred brány finále.

Mims: Nech si bola akákoľvek, Marcel byť takýto nemusel držala som mu palce, no po vypadnutí Maji sa zmenil, rovnako Igor, podržala si ho v súboji s Monikou a on ti povie dačo také. Ako to vnímaš ty?
Martina Maliterná: Igora nevnímam nijako, čo som povedala, za tým si stojím a to je iba to nech sa mu v živote darí, ale nechcem ho už nikdy stretnúť ani Marcela Bandu.

Kaja R.: Ahoj , ja by som sa chcela spýtať, či si naozaj taká afektovaná? Máš 26 rokov a správaš sa ako ... Fakt si ukázala všetko, no aspoň si nemusela ukazovať tie tvoje "éčka".
Martina Maliterná: Kaja, je to tvoj názor, možno som afektovaná, ale teba to vôbec nemusí trápiť, lebo ty sa so mnou nikdy nestretneš. A moje „éčka“? Ty máš lentiky, keď si sa  pozerala na moje „éčka“, ticho si závidela.

Nikolka: Keď sa na seba pozrieš v telke a uvidíš, čo všetko zle si spravila,  neľutuješ, že si sa do Vyvolených prihlásila? Čo by si zmenila, ak by si si to mohla zopakovať ešte raz?
Martina Maliterná: Neľutujem, že som sa prihlásila, do Vyvolených som prišla hrať a bojovať a to sa mi podarilo. Ľutujem jediné, že som Milanovi nedala Véčko a že som zobrala do súboja Kiku namiesto Miry. Ale išla by som do toho znovu.

Kikush: Aký máš názor po vypadnutí na Veľký Krtíš?
Martina Maliterná: Veľký Krtíš je moje rodné mesto, mám tu rodinu, priateľov, ale je tu strašne vysoká nezamestnanosť. Takže to jediné, čo môžem povedať na Veľký Krtíš.

Anonym: Veľmi ma mrzí, že si sa nedostala do finále. Bola si veľká hráčka, ktorá bojovala a čakal som, že to vyhráš, alebo sa minimálne dostaneš do finále. Zaujímalo by ma, komu praješ výhru ty a kto sa ti javil ako najväčší taktik a podrazák.
Martina Maliterná: Výhru prajem Ivanovi, pretože sa zachoval ako fajn človek, vždy mi vyšiel v ústrety, nemal problém mi poradiť, keď bolo treba, takže Ivan je pre mňa víťaz Domu snov. Ja to tak nevnímam, všetci sme boli v hre o dom, takže každý taktizoval a hral.

Riuska: Ako ťa privítali doma?
Martina Maliterná: Doma je doma. Privítali ma vrúcne, boli šťastní, že som doma, rozprávali sme sa do rána o Vyvolených. Bolo aj pozitívne aj negatívne a som šťastná, že som už doma.

Rita: Čo ti dala táto šou? Si sklamaná, že si vypadla pred finále?
Martina Maliterná: Táto šou bola pre mňa veľkou skúškou života, ktorú som vybojovala na jednotku a vôbec ma nemrzí, že som vypadla pred finále. Boli tam väčší adepti, ktorí to chceli získať viac ako ja. Pre mňa je dôležité si nájsť prácu a ostatné už neriešim.

Ewilka: Čo si myslíš o všetkých Vyvolených? Budú z teba a Zuzky kamošky?
Martina Maliterná: O všetkých Vyvolených si myslím, že každý bol hráč aj keď ma väčšina očiernila, no neželám im nič zlé, ale určite sa s väčšou polovicou osadenstva Domu snov nemienim a nechcem stretnúť. A myslím si, že so Zuzkou dáme nejakú akciu.

Ivana: Bola si otvorená pred  tzv. očkom a preto vedeli všetci tvoje taktiky, to bola jediná tvoja chyba. Ostatní mlčali o svojich taktikách a možno boli oveľa väčší manipulátori ako ty. Čo si o tom myslíš?
Martina Maliterná: Som aká som, verila som fanúšikom, ktorých mám. Neviem, či niekto bol väčší manipulátor ako ja a ani sa tým nezaoberám. Pre mňa to už skončilo a teraz musím riešiť podstatnejšie veci v mojom živote a nájsť si prácu.

Dominik: Ako sa ti darí, s kým si sa už stretla, ak si sa stretla, a čo plánuješ robiť do budúcna?
Martina Maliterná: Darí sa mi dobre, mám veľa fanúšikov, ktorým veľmi pekne ďakujem, to je pre mňa viac ako Dom snov.