Celeste Buckingham či Kuly vedia, že X Factor zmení tvoj život! Posadia sa do poroty?

Nová kampaň na X Factor spustená, obľúbení speváci pozývajú na kasting!

Najväčšia spevácka šou X Factor prichádza konečne aj na Slovensko a už na jar 2014 sa môžete tešiť na jej originálne slovenské prevedenie! Režisér Jeffo Minařík, ktorý sa podpísal pod všetky štyri vydarené ročníky Česko Slovensko má talent, je zárukou kvality a najmodernejšieho spracovania, pričom už teraz sa vo veľkom na spevácku šou spolu s jeho tímom pripravuje. Na to, aby však mohla vnizknúť svetová šou, nestačí len kvalitný základ, ale aj skvelý kasting, na ktorý by sa mal dostaviť každý z vás, ktorý si myslí, že vie spievať a má na to obstáť pred veľkým publikom! Odmenou bude pre víťaza absolútne najvyššia výhra v histórii speváckych šou 200 000 eur, ktorá mu skutočne zmení život!

O tom, že X Factor nielen víťazovi, ale každému, kto sa chopí šance, zmení život, sú presvedčení aj slovenskí hudobníci a speváci, ktorí sa pridali k podpore najväčšej speváckej šou. Peter Bič Project, Celeste Buckingham, Máriá Čírová či Kuly pozývajú každého jedného z vás na kasting, pretože teraz je ten správny čas prelomiť svoj strach a využiť príchod jedinečnej speváckej šou k nám! Miest, kam môžete prísť ukázať svoj „x factor“ a skvelý spev je veľké množstvo, aby mal každý jeden z vás možnosť objaviť v sebe veľkú hviezdu a využiť svoj potenciál! Kastingy budú prebiehať v slovenských aj českých mestách, pozrite si zoznam (kastingy na SLOVENSKU / kastingy v ČESKEJ REPUBLIKE).

Napriek tomu, že X Factor Slovensko sa na obrazovky Jojky dostane až o pár mesiacov, už teraz sa začína vo veľkom špekulovať, kto sa posadí do porotcovských kresiel. Prvé spojenia sa začínajú hľadať práve medzi spevákmi, ktorí sa objavujú v aktuálnej kampani K šou. „Speváci, ktorí spolupracovali pri výrobe nových upútaviek patria medzi obľúbených, progresívnych a populárnych interprétov svetovej i slovenskej hudobnej scény. Kritérium výberu bolo jednoznačné - spevák, ktorý má v sebe x factor,“ vyjadril sa PR manažér TV JOJ Michal Pilip. Kto sa však skutočne obsadí miesta v porote prvého slovenského X Factoru bude oficiálne známe až v priebehu januára 2014.