Celeste Buckingham zarezáva: Po náročnej výrobe je do noci na skúške!

Prehratá stávka a príprava na koncert stojí porotkyňu X Factoru veľa úsilia.

Celeste Buckingham vystúpi v rámci výroby X Factoru na exkluzívnom koncerte. Za všetko môže stávka s ostatnými troma porotcami, ktorú mladá speváčka prehrala. Možnosť zúčastniť sa na tomto jedinečnom vystúpení dostali aj diváci televízie JOJ a čitatelia oficiálnej stránky televízie, ktorí sa zapojili do našej súťaže.

Tí, ktorí vyhrali, sa majú na čo tešiť. Celeste si pre nich pripravuje originálnu šou, ktorú nacvičuje v rámci toho mála voľného času, ktorý jej zostáva po dlhých a náročných výrobách speváckej šou. Tento koncert sa nebude kopírovať žiadne z jej predchádzajúcich vystúpení, okrem jej hitov sa môžu diváci tešiť aj na nejaký ten zahraničný „cover“ a aj jej najznámejšia skladba Run, Run, Run dostane nový šat.

Okrem krásnej Celeste sa môžete tešiť aj na populárnu tanečnú skupinu The Pastels, ktorá bude ideálnym doplnkom jej koncertu. „Nie som tanečnica, dúfam, že odo mňa nebudú očakávať nejaké výkony. Neučila som sa žiaden hip hop ani modern dance, ja idem iba podľa pocitu,“ vyjadrila svoje obavy Celeste, ktorá sa s náročnou výzvou pasuje ako skutočná profesionálka. Výroby X Factoru sa končia každý deň okolo polnoci a ona sa potom zavrie s kapelou aj s tanečníkmi do štúdia, kde do tretej do rána nacvičuje!

Zdroj foto: www.slavica.cz

Čítajte viac: 

Sexidol Ondřej Brzobohatý: Učaruje slovenským fanúšičkám?

Celeste Buckingham bude koncertovať na X-Factore!

Exkluzívne FOTO z X Factoru: Máme pre vás prvé zábery z nakrúcania!