Orange Joj Music Summer - Domaša 2011

Skvelá zábava na Domaši s Orange Joj Music Summer!

V sobotu sa konal prvý zo série festivalov Orange Joj Music Summer 2011.

Na oblasti Eva na Domaši-Holčíkovce sa v sobotu konal prvý zo série festivalov Orange Joj Music Summer 2011 - najväčší festival. Jojka mala pre svojich fanušikov pripravený stan, v ktorom sa podvečer uskutočnila autogramiáda známych tvárí, hercov Súdnej siene, reportérov TV Novín a ako jediná z Paneláku dorazila Zuzana Marušinová. "Keďže som Prešovčanka nemali sme to ďaleko. Nálada bola super, kopec ľudí, slnko a príjemne teplá voda. Veľmi som sa potešila, že som stretla spolužiakov z konzervatória, ktorí na festivale účinkovali a ktorých som nevidela od skončenia školy," tešila sa Zuzka.

Pocity z Domaše zhrnul aj reportér Novín Joj Dodo Kačmáry: "Partia Jojkáčov výborná... Richard Müller výborný a potom už nevieme. Nie, neboli sme opití, ale unavení z tropických horúčav cez deň a tak sme išli pred polnocou do hotela a zaľahli. Ľudí habadej, aj opitých, ale to k tomu patrí. Hlavne, že bola zábava a tí, ktorí si to z "istého dôvodu" nepamätajú, tak si to môžu zopakovaťo rok. Záruka, že bude fasa, je istá!"

Séria festivalov Orange Joj Music Summer sa na Domaši len začala, ak chcete zažiť pravú festivalovú atmosféru a zábavu, príďte! Najbližšie bude festival hostiť Ružiná (22.-23.7.2011), po nej Duchonka (5.-6.8.2011) a zábava vyvrcholí predposledný augustový víkend na Orave (19.-20.8.2011)!