Najväčšia kritička tohto týždňa na slanosť nedochutí poriadne jedlá: A dezert? Vraj retro!

O Miške sme sa predošlé dni dozvedeli, že je milovníčkou slaného a takmer nič jej nie je dosť dochutené. Hostia jej však budú vytýkať presne tento problém u nej doma!

Dvadsaťšesťročná Michaela je napohľad milovníčkou aktívneho pohybu. Kedysi robila aktívne pole dance, čo značia nielen jej svaly, ale aj portrét na stene, ktorý ju pri tejto aktivite zachytáva. Na zdravú stravu si však asi príliš nepotrpí. Minimálne, ak by sme usudzovali z jej dnešného menu. Prvým chodom bude brokolicový krém, ktorým sa nedá veľa pokaziť. A skutočne - hostia budú nadšení z chuti. Ak by sa hodnotil len tento chod, má stredajšia kuchárka veľké šance zvíťaziť! 

Relácia Bez servítky prináša jedinečnú možnosť! Trúfate si navariť za 2000 eur? Každý kuchár navyše získa ďalších 1000 eur za účasť. Môžete tak získať za jediný týždeň až 3000 eur! Prihláste sa TU.

"Kaša na mňa málo slaná," povie Anči. "Čakala som u nej, že to bude dochutené podľa môjho gusta," povie ďalej súperka. To bude narážať na to, že Miške nie je nič dosť slané. Ona však nebude mať jedlá dostatočné dochutené. Výčitkou bude aj riedka omáčka, ktorá nebude vôbec zahustená. Hosťom hlavný chod pripomenie jedlo v bufete v práci. "Ničila si ma v každom jedle za tú soľ, ale tebe chýba," adresuje Miške Milan, ktorý si včera od nej odniesol kritiku. "Vrátilo sa jej to ako bumerang," pomyslí si Anči, ktorá varila na výzor podobné hlavné jedlo a v jej prípade si neodpustila dnešná kuchárka ostré slová. Ani dezert hosťom nezavrie ústa. Práve naopak, problémom nebude natoľko chuť, ako dizajn. Zhodnú sa na tom, že dezert by pri modernom stolovaní nemal byť servírovaný vo vysokom pohári, pretože podľa nich ide o poriadne retro. Ako to vnímate vy?  

Sledujte Bez servítky dnes o 17:50 na JOJke!