Ukážme, že máme srdce: Darujte svoje 2 percentá z dane na Nadáciu TV JOJ!

Už 7 rokov pomáhame tým, ktorí to najviac potrebujú.

Nadácia TV JOJ je nezisková organizácia, ktorá z príspevkov fyzických a právnických osôb (2% z dane) a z príspevkov sponzorov podporuje na Slovensku charitu, či ľudí v existenčnej núdzi. V našom prípade je pomoc špecifická, pretože po dvoch úspešných a rozsahom významných verejných zbierkach v prospech detskej onkológie a verejného registra darcov kostnej drene na Slovensku, chceme aj v roku 2015 podporovať MATKY V NÚDZI, ktoré sa so svojimi deťmi ocitli v existenčnej núdzi.

Spomínate si na príbeh Márie Bačovej, ktorej deti sa v ich skromnom domove museli učiť iba pri sviečkach? Alebo na rodinu zo Zamaguria s ôsmymi deťmi? V ich domove nechýba síce láska, ale mnoho bežných vecí áno. A aj vďaka vám sme im mohli urobiť krajšie Vianoce. Príbehy mnohých rodín z rôznych kútov Slovenska ste mohli sledovať počas roka v našom televíznom spravodajstve, či na našich weboch. 

Nenechajte prosím 2% zo svojich daní bez úžitku a skúste adresovať podporu tam, kde môžeme spolu dokázať veľmi veľa. Pomáhame tým, ktorí sa snažia už 7 rokov. Spolu s Vami!

 V prípade, že sa rozhodnete 2% z dane, kt. platíte štátu, poukázať Nadácii TV JOJ, vyplňte prosím vo Vašom daňovom priznaní tieto údaje:

Obchodné meno (Názov): Nadácia TV JOJ
Právna forma: Nadácia
IČO/SID: 37925636
Sídlo: 83101 Bratislava - Nové Mesto, Brečtanová 1