Jojkári vás roztancujú: Príďte na JOJ DANCE DAY!

Pozývajú vás známe tváre z televíznej obrazovky.

Nenechajte si ujsť skvelú akciu plnú dobrej hudby, rytmu a tanca! TV JOJ a tanečná škola Riverpark Dance School spoločne organizujú ďalší ročník obľúbenej tanečnej akcie pre širokú verejnosť - JOJ DANCE DAY s RIVERPARK DANCE SCHOOL. Príďte si po poriadnu dávku energie, tanca, zábavy a roztočte to s nami v nedeľu 28.6.2015 na nábreží v River Parku v Bratislave. Začíname o 14.00!

Dance zóna bude opäť nabitá tanečnými hodinami v rôznych tanečných štýloch pod vedením domácich a zahraničných lektorov prestížnej tanečnej školy Riverpark Dance School. Pravú tanečnú horúčku odštartuje disko hudba 70. rokov a štýlový Waacking & Vogue. Nasledovať budú jamajské rytmy a energický Dancehall v kombinácií s populárnym Twerking. Komerčnú tanečnú choreografiu v štýle Jazz L.A. Style si budete môcť zatancovať s tanečníkom, ktorý spolupracoval aj s hviezdami ako Pink či Rihanna. Chýbať nebude ani Latino Dance s tanečnicou známou z viacerých tanečných TV shows – Natáliou Glosikovou a maratón tanečných hodín sa zakončí v štýle osláv z filmu Veľký Gatsby veselým Boggie Woogie & Swing.

V rámci programu vystúpi aj speváčka a finalistka nedávnej show Tanec snov KRISTÍNA, tanečná skupina RDS Company a tancovať budú aj tváre TV JOJ. A to zďaleka nie je všetko!

Priamo na akcii si budete môcť za špeciálne ceny zakúpiť štýlové športovo-tanečné oblečenie športovej značky Reebok. Zveriť sa budete môcť do rúk profesionálnych nezávislých kozmetických poradkýň Mary Kay, ktoré ochotne nalíčia každú ženu podľa najnovších trendov. Predstaví sa vám tiež novinka v starostlivosti o ženské intímne zdravie IDELYN BELIEMA. Relaxovať bude možné v chillout zóne a pripravené sú tiež masáže od profesionálov zo ZION SPA. Občerstviť sa budete môcť v Dance bare Riverpark Dance School a o pitný režim sa počas celej akcie postará JANA. Účasťou na akcii hráte tiež o 3 x BMW na týždeň od spoločnosti BMW Group Slovakia, víkendový pobyt pre 2 osoby v luxusnom hoteli InterContinental Prague, knižky od Panta Rhei a ďalšie skvelé ceny v tombole!

Vstupenky je možné zakúpiť cez predpredaj.sk alebo v tanečnej škole Riverpark Dance School. Vstupné predstavuje iba 5€ na celý deň. Vítaní sú všetci milovníci tanca – začiatočníci aj pokročilí.

Staňte sa aj vy súčasťou JOJ DANCE DAY s RIVERPARK DANCE SCHOOL!

Viac informácií na www.tancuj.sk alebo na Facebooku.