"Supermama" Renáta Názlerová krstila svoj román: Píše o láske a predsa to nie je červená knižnica!

Čo prezradila o svojej novinke?

Autorka Renáta Názlerová, známa z obrazoviek televízie JOJ zo Súdnej siene ale aj ako Supermama, vás spolu so psychologičkou a terapeutkou Tamarou Koch uvedie v knihe Návod na obsluhu lásky do príbehov, v ktorých sa určite nájdete aj vy. A možno nájdete odpoveď na problém, s ktorým si neviete dať rady a získate ten vzácny pocit, že v tom nie ste sami.

„Môžete mať všetko na svete – zdravie, peniaze, slávu... ale ak nemáte lásku, nemáte nič,“ tvrdí o láske Renáta Názlerová, autorka knihy Návod na obsluhu lásky. Láska dokáže byť úžasná a povznášajúca, ale aj komplikovaná a dokáže ublížiť. Preto je potrebné sa o ňu náležite starať. Renáta Názlerová na knihe spolupracovala so psychologičkou a terapeutkou Tamarou Koch.

Prostredníctvom svojich nekonvenčných postupov a prekvapujúcich postojov sa s vami podelí o príbehy zo života, ktoré sa týkajú každého z nás. A ako to už v živote býva, je ľahšie radiť druhým ako sebe. Odborníčka na vzťahy Tamara Koch totiž popri klientoch rieši svoj osobný problém s dvoma osudovými mužmi. Jedným dychom však dodáva: „Láska je len a len vaša, preto sa o ňu starajte. Iste, ak zistíte, že niečo nie je v poriadku, mohli by ste si zadovážiť lásku novú, mladšiu, krajší model, možno výkonnejší, ale nikdy to nebude zadarmo. Za všetko sa platí.“

Pozrite si reportáž z krstu!