Škandály, orgie a opijáše? Žiadne také! Tieto osobnosti sú v Hollywoode čiernymi ovcami

Najradšej trávia čas osamote.

Svetlá reflektorov, neustály záujem médií a novinárov či luxusné žúry, na ktorých tečie alkohol potokom. Toto sú veci, ktoré sú bežnou súčasťou života najslávnejších ľudí zo svetového šoubiznisu. Ajkeď mnohé céčkové hviezdičky či povedzme bežní normálni ľudia by dali čokoľvek za to, aby tieto „benefity“ mohli aspoň raz využiť, v Hollywoode existuje hŕstka ľudí, ktorí tým pohŕdajú. Najradšej trávia čas osamote, plytké vzťahy nie sú pre nich, zakladajú si na hlbokých a pevných priateľstvách a partnerstvách, cítia sa vyčerpaní, keď musia chodiť na žúry, sú dobrí poslucháči, sú tichí a hĺbaví, najprv si niečo dobre premyslia a potom konajú a neradi telefonujú. Reč je o introvertoch, ktorí majú bohaté zastúpenie aj medzi celebritami z Hollywoodu. Julia Roberts, Steve Martin, Courteney Cox, Tom Hanks, Christina Aguilera, Harrison Ford či Steven Spielberg sú osobnosti, ktoré najradšej sedia doma. 

Kto by si nepamätal kultový seriál Priatelia, ktorý dodnes pozerajú rôzne generácie ľudí? Jednou z hlavných postáv bola bláznivá Monika, ktorá svojimi občas až šialenými nápadmi neustále prekvapovala svojich kamarátov. Táto úloha musela byť pre jej hereckú predstaviteľku Courteney Cox trápením, pretože tmavovláska je v skutočnosti najradšej sama doma. Ako sa nechala počuť, nie je veľmi spoločenská a v prítomnosti cudzích ľudí sa necíti najlepšie. Podobne je na tom aj Emma Watson, ktorú sme si zafixovali ako Hermionu z Harryho Pottera. V minulosti si myslela, že s ňou nie je niečo v poriadku, keď ju nebaví chodiť von, no neskôr pochopila, že byť introvertom má svoje výhody. Do tejto skupiny celebrít prekvapivo patrí aj speváčka Christina Aguilera. Hoci ju na spoločenských akciách takmer vždy vidíme vyzývavo oblečenú, v súkromí je veľmi hanblivá. V jednom rozhovore dokonca prezradila, že je celý život outsiderkou.

Veľkým introvertom je aj geniálny režisér Steven Spielberg, ktorý bol už odmalička uzavretý a mĺkvy. Pravdepodobne za to môže aj fakt, že sa kvôli otcovej práci často sťahovali a on si tak nedokázal vybudovať stabilné priateľstvá. Podpísalo sa to aj na jeho prospechu v škole, ktorý bol veľmi zlý. Neskôr si jeho rodičia prestali rozumieť, často sa hádali a po čase sa rozviedli. To prispelo k tomu, že sa celé dni schovával vo svojej izbe a takmer z nej nevychádzal. Zlom prišiel, keď jedného dňa objavil 8-milimetrovú kameru. Upol sa na nakrúcanie krátkych filmov a práve tie ukázali, že je veľmi šikovný a talentovaný.

Presvedčte sa o tom na vlastné oči a pozrite si jeho famózny film Jurský park už dnes o 20:35 na JOJke!

Autor: Lenka Filipová