Každú stredu JOJka rozjarí detské oči: Kinohit Neskrotná už dnes večer!

Na čo sa môžete tešiť ďalšie týždne?

Leto a prázdniny všetkých školákov sú v plnom prúde a JOJka na nich nezabudla ani tento rok. Pre všetky deti a ich rodičov sme si opäť pripravili bohatý program plný zábavy. Stredajšie letné večery sú pravidelnou zárukou rodinnej zábavy s tými najlepšími animovanými a celovečernými titulmi pre deti aj ich rodičov. 

Uplynulé týždne odštartovala JOJka spolu s deťmi prázdniny v spoločnosti kreslenej komédie Príšerky: Univerzita, dobrodružného animovaného filmu Prechádzky s dinosaurami a premiérovej komédie Turbo.

Dnes sa môžu najmenší diváci tešiť na ďalšiu dobrodružnú komédiu Neskrotná. Ide o čarovný príbeh o Meride, mladej škótskej princeznej, ktorá sa postavila dávnej tradícii a odmieta rolu poslušnej nástupkyne trónu, aby tak zmenila svoj osud. Búri sa predovšetkým proti svojej matke Elinor, ktorá pre jej nespútanosť a slobodnú myseľ nemá pochopenie. Už o týždeň v stredu 27. júla na vás zas čaká skvelý animák Doba ľadová 3: Úsvit dinosaurov, v ktorom sa znovu stretávame so štvoricou obľúbených hrdinov animovanej série Doba ľadová – mamutom Mannym, leňochodom Sidom, šabľozubým tigrom Diegom a prehistorickým veveričiakom Scratom, ktorému sa neustále lepí na päty obrovská smola.

Ďalšiu stredu 3. augusta si zas prídu všetky deti na svoje vďaka animovanej komédii Snežné psy. Čo všetko sa môže stať, keď černoch z Miami zdedí svorku polárnych psov?

Všetky deti, aj ich rodičia, sa tak môžu tešiť na skvelý prázdninový program, pretože s JOJkou sa ani cez leto nudiť zaručene nebudú!

Nenechajte si ujsť animovanú komédiu Neskrotná, ktorú uvidíte už dnes o 20:35 na JOJke a animáky Doba ľadová 3 a Snežné psy, ktoré na vás čakajú ďalšie týždne!

Autor: Ivan Paško