Týraná obeť či chamtivá zlatokopka? 3 veci, ktoré naznačujú, že Deppova žena klamala!

Je predpoklad, že domáce násilie si vymyslela.

Na prelome mája a júna celým svetom otriasol azda najväčší rozvodový škandál, aký sme kedy videli. Sexi Amber Heard totiž podala žiadosť o rozvod manželstva s ikonickým hercom a miláčikom žien Johnnym Deppom. Dôvodom malo byť domáce násilie, pre ktoré sa blonďavá herečka mala báť o svoj život. Herec známy z filmov Piráti z Karibiku či Alica v krajine zázrakov ju mal podľa jej slov sfetovaný a opitý mlátiť natoľko, že mala často modriny a odreniny. Poslednou kvapkou v povestnom pohári trpezlivosti mala byť hádka, počas ktorej jej hodil do tváre mobil, čím jej spôsobil zranenia na tvári. Keď si však zhrnieme všetky dostupné fakty, vyvstáva otázka, či je Amber naozaj týranou obeťou alebo len chamtivou zlatokopkou.

1. Johnny a Amber pred vstupom do manželstva neuzavreli predmanželskú zmluvu. Z toho vyplýva, že v prípade rozvodu by sa ich spoločne nadobudnutý majetok počas manželstva rozdelil rovným dielom na dve polovice. A majetok Johnnyho Deppa je všetko len nie malý. Ak by blondínka mala rozvodom niečo „trhnúť“, v hre by bolo viac než 200 miliónov dolárov a súkromný ostrov na Bahamách. Keď sa nad tým zamyslíme, ľudia si dokážu vymyslieť aj horšie veci a za menšie peniaze. Herečkina právna zástupkyňa však tieto špekulácie vytrvalo vyvracia. „Amber je úspešná modelka a herečka, ktorá má svoj vlastný príjem a je schopná z neho vyžiť,“ odkázala novinárom.

Zdroj: Johnny a Amber sa k sebe na každej spoločenskej akcii nežne túlili. Otázne je, čo sa u nich doma dialo za zavretými dverami...

2. Krátko po tom, čo Amber Heard požiadala o rozvod, svet obletela fotografia s jej dobitou tvárou. Modelka a herečka mala okolo oka monokel a na lícnej kosti mala odreninu. Všetci ju vtedy ľutovali a herca zatracovali. Zaujímavé však je, že nasledujúci deň po súde už Amber na tvári žiadne rany nemala. Argument, že si modriny zatrela mejkapom neobstojí, pretože nemá logiku. Načo by si modriny zakrývala, keď ich už videl celý svet?

3. Johnny si na počesť svojej milovanej manželky dal na ruku spraviť dve tetovania, ktoré mu ju mali navždy pripomínať. Žiaľ, aj on sa doslova na vlastnej koži presvedčil, že nie každá láska trvá večne tak ako tetovania. Nápis Slim (prezývka Amber), ktorý mal na hánkach, si dal zmeniť na hanlivý nápis Scum, čo v preklade neznamená nič dobré ani pekné – špina, odpad alebo bahno. Na pravom bicepse mal zas vytetovanú postavu sexi blondínky. Siluetu jej tela si dal opraviť na niečo, čo vyzerá ako totem či náhrobný kameň. Johnnyho evidentne prístup exmanželky poriadne vytočil a za (možno) krivé obvinenie jej neostal nič dlžný.

Zdroj: Profimedia

Nech už je to tak či inak, isté je, že Johnny Depp je perfektný herec, ktorého všetci zbožňujeme. Vychutnajte si ho v špeciálnej kinopremiére filmu Mortdecai: Grandiózny prípad už dnes o 20:35 na JOJke!

Autor: Lenka Filipová