striptíz - naj

Herci, ktorí by sa mohli živiť striptízom: Toto sú ich naj striptízové scény z filmov!

Ktorá je vaša obľúbená?

Striptízových scén vo filmografii nájdete nespočetné množstvo a dokonca aj filmy, ktoré sú výhradne zamerané na striptíz, striptérov a striptérky, na jednej ruke nespočítate. Striptíz sa vo filmoch objavuje v dvoch polárne odlišných podobách – v tej čisto sexuálne ladenej a v tej parodickej, kedy rozhodne nie je možné hovoriť o vzrušujúcich filmových okamihoch. Či už ide o zábavu alebo nie, musíte uznať, že dobre natočená a hlavne zahratá scénka vie film poriadne obohatiť. My sme sa rozhodli zostaviť rebríček tých naj striptízových scén a nediskriminovali sme vo výbere nikoho a nič – na našom zozname nájdete striptérov aj striptérky, zabávačov a aj tých, čo to berú smrteľne vážne. Ktorý je váš naj?

Jamie Lee Curtis – Pravdivé lži
Na piatom mieste zoznamu je herečka, ktorú mnohí muži nepovažujú za atraktívnu, no jej striptízová scéna z filmu Pravdivé lži s Arnoldom Schwarzeneggerom vás určite dostane. Je správnou kombináciou skutočne kvalitného spálňového striptízu a jemnej dávky humoru. Pamätáte si na ňu?

Rob Schneider – Deuce Bigalow: Dobrý striptér
Počas skladania tohto zoznamu sme zistili, že nie je vôbec jednoduché nájsť dobre urobenú paródiu na striptíz vo filme. Mnohé herečky (a niektorí herci) nás dokázali svojím umením presvedčiť, že by sa striptízom uživili aj v reálnom živote, no výhradne Rob Schneider si nás získal svojou parodickou verziou. Nie nadarmo navždy zostane v našej pamäti zapísaný ako dobrý striptér Deuce Bigalow...

Jennifer Aniston – My sme Millerovci
Má po štyridsiatke a telo bohyne. Predviedla ho aj vo filme My sme Millerovci a obohatila túto skvelú komédiu o jeden nezabudnuteľný moment. Celá scéna je správnou kombináciou sexi striptízu obohateného dávkou zábavy. Ale dosť bolo rečí, to proste musíte vidieť:

Channing Tatum – Magic Mike XXL
Túto scénu vám rovnako musíme ukázať. Channing Tatum pretavil svoje životné skúsenosti do filmu, ktorý sa dočkal veľkého úspechu a ešte úspešnejšieho pokračovania, no pre nás je najlepšou scénou z oboch filmov tá, v ktorej Mike tancuje len tak pre seba, popritom pracuje a nevyzlečie zo seba ani kúsok oblečenia. No veríme, že aj napriek tomu bolo počas jej premietania v kinosálach poriadne dusno:

Demi Moore – Striptíz
Film Striptíz a herecký výkon Demi Moore v tejto sníme získali špeciálne miesto na našom zozname aj v histórii kinematografie. Pre Demi to rozhodne je stále jedna z jej najpamätnejších rolí a pre nás zasa film, ktorý si dokážeme pozrieť aj na desiatykrát. Skvelá kombinácia napínavého príbehu a dobrých hereckých výkonov (vrátane tých striptérskych) si zaslúži uznanie.

Zdroj: joj.sk

Skvelý film o striptíze si môžete pozrieť aj dnes na JOJke, o 20:35 sledujte snímku Deuce Bigalow: Dobrý striptér!

František Kozmon

František Kozmon

Viac článkov od autora