Páriky na pľaci

Keď sa láska pred kamerou zmenila v lásku v súkromí: TOP herecké páriky!

Ktoré to sú?

Láska si nevyberá a niekedy nás stretne v moment, kedy to najmenej čakáme. Po ceste do práce alebo v práci, na prechádzke v parku, či v meste, keď si vyrazíte s priateľmi. Týmto dvojiciam to síce trvalo dlhšie, kým si uvedomili, že by to mohli skúsiť a hlavne ich láska rástla na pľaci. O väčšine fanúšikovia tušili už dávnejšie a niektorí prekvapili.

Nečakaným párom boli hrdinovia zo seriálu Nezvestní, Evangelina Lilly a Dominic Monaghan. Vzťah im vydržal celkom dlho, dokonca sa aj zasnúbili, ale nakoniec sa rozhodli pre rozdielne cesty. Evangelina je dnes už vydatá a má dieťa so svojim partnerom.

Asi najviac rozoberanejším párom, ktorý nám ešte stále leží v pamäti je jednoznačne dvojica Robert Pattinson a Kristen Stewart. Zaľúbenci sa spoznali pri nakrúcaní slávnej Twillight ságy, počas ktorého preskočila iskra. Kristen sa však neustrážila a krásavca Roberta podviedla a od tej doby to išlo s ich vzťahom dolu vodou.

Rovnako príjemný pár pre verejnosť bol aj ten Bena Afflecka a Jennifer Garner, ktorí sa stretli pri nakrúcaní snímku Daredevil. Neskôr sa aj vzali a majú spolu tri deti. Minulý rok však oznámili koniec svojho manželstvo pre Benovu závislosť na hazarde a alkohole. V galérií nájdete ešte ďalšie hviezdne páriky, ktoré sa zamilovali na pľaci.

Herečka Evangelina Lilly si zahrala aj vo filme Oceľová päsť, ktorý môžete sledovať už dnes večer o 20:35 na JOJke!

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora
Tagy: JOJ