John Cusack - Zamrznutá zem

Záhadné zmiznutia mladých žien: Môže za to nenápadný pekár

Čo sa stalo?

Thriller o mužovi, ktorého súd odsúdil na 461 rokov väzenia za únosy, znásilnenia a vraždy mladých žien, snímka o masovom vrahovi no zároveň nenápadnom pekárovi. Film sa inšpiroval neuveriteľným, ale pritom skutočným príbehom aljašského policajta Jacka Halcombea, ktorý zrealizoval svoj vlastný, súkromný plán, aby dolapil vraždiacu beštiu - sériového vraha Roberta Hansena, ktorý sa už trinásť rokov úspešne skrýval.

Začiatkom 80. rokov sa na Aljaške odohral desivý krvavý príbeh s hlavným hrdinom Robertom Hansenom (John Cusack). Keď sa v Anchorage začnú hromadiť telá zavraždených prostitútok, na mesto padne strach. Hoci policajt Jack Halcombe(Nicolas Cage) riskuje vlastný život, vydá sa na vlastnú päsť nájsť zabijaka, aby tak zabránil ďalším vraždám. Keď získa informácie od sedemnásťročnej Cindy Paulsonovej (Vanessa Hudgens), ktorej sa ako jedinej podarilo zabijakovi ujsť, je mu konečne na stope. Jej hororovému príbehu však takmer nikto neverí. Jedine detektív Holcombe vníma šancu konečne odhaliť a zatknúť masového vraha na základe svedectva sedemnásťročného dievčaťa. Podarí sa mu ale vraha chytiť včas, skôr než zomrie ďalšia obeť?

Zamrznutá zem je skutočne napínavý príbeh, ktorý síce pracuje s klišé kriminálnych filmov, no ponúka skvelé obsadenie hlavných úloh, a dokonca aj skutočne svetlý herecký moment Nicolasa Cagea.

Film Zamrznutá zem môžete sledovať už dnes večer o 23:00 na JOJke!

Autor: Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora