Mikuláš prekonal očakávania i rekordy: Takto vás bavila JOJka v meste!

Pozrite si video. 

Máme za sebou v poradí druhú JOJku v meste, počas ktorej sa na jeden deň naša televízia odsťahovala priamo k vám do Liptovského Mikuláša. Opäť ste tak mali možnosť vidieť obľúbené tváre pokope a získať tak exkluzívne foto, autogram či prehodiť pár milých slov.. Postupne sa nám predstavila speváčka Paulína Ištvancová, Peter Cmorík, Adam Ďurica, skupina Gladiátor a IMT Smile so svojimi najväčšími hitmi.  

Popri hlavnom programe bola počas celého popoludnia pripravená aj autogramiáda s tvárami našej televízie. Odfotiť či získať podpis ste mohli napríklad od Ľuboša Sarnovského, Adriany Kmotríkovej, Jána Mečiara, Jara Slávika, Vila Haba, mikulášsskej rodáčky Danky Strculovej, našich redaktorov a mnohých ďalších. JOJkárski facebookoví fanúšikovia si zas mohli spraviť jedinečné foto s vtipnými heslami, ako napríklad „Som tu Inkognito, Koleník je môj frajer, Do mačky, Povedali NAŠI vašim" a pochváliť sa tak pred celým svetom, že našu televíziu milujú. 

Večer tradične odštartovali Noviny naživo s Adrianou Kmotríkovou a Jánom Mečiarom, do ktorých ste sa aktívne zapojili aj vy vďaka symbolickým svetielkam z mobilov na znak úcty k obetiam pádu dvojičiek v New Yorku pred 15 rokmi.  

Na záver Novín sme sa zas pokúsili o zápis do slovenskej knihy rekordov v počte ľudí spievajúcich najznámejšiu ľudovú pesničku Červené jabĺčko. Úspešne! Záverečnou bodkou bola skupina IMT Smile. Dôkazom vašej priazne a najväčšou vďakou boli obrovské ovácie a neutíchajúci aplaus počas celého dňa, ktorý zostal aj na televíznych obrazovkách. JOJka v meste však pokračuje ďalej a už túto sobotu sa od 14. hodiny vidíme v Nitre! 

Pozrite si skvelú atmosféru JOJky v meste z Liptovského Mikuláša a bezprostredné reakcie ľudí vo videu!
Ešte viac fotiek a videí nájdete na našej 
facebookovej stránke Instagrame JOJky.