Chceli ohúriť svet, teraz ho akurát tak desia: Týmto celebritám plastiky naozaj nevyšli!

Asi by mali vymeniť chirurga...

Mnohé celebrity sa v snahe vyzerať čo najlepšie, dobrovoľne vyberú za plastickým chirurgom, ľahnú si pod nôž, pretrpia si všetku bolesť a nepríjemné pooperačné stavy. Kým niektorým to vyjde a po plastike vyzerajú naozaj o poznanie lepšie (aj keď sa potom často na seba už ani nepodobajú, ale o tom inokedy), žiaľ, je veľa prípadov, keď im je po zložení obväzov poriadne do plaču. Spomedzi všetkých nepodarených pokusov o skrášlenie sme vybrali známe osobnosti, ktoré plastiku vôbec nepotrebovali a chirurg pokazil to, čo bolo dobré.

Blonďavé herečky Goldie Hawn a Meg Ryan boli pred zásahom chirurga rozkošné, sexi a pôsobili veľmi krehko. Po zväčšení pier a napichaní botoxu ich tvár radikálne zmenila výraz. Podobne je na tom Donatella Versace. Hoci nikdy neašpirovala na titul Miss, vyzerala príjemne a mala špecifické črty tváre. Plastika nosa, pier, líc a botox z nej urobili niečo, čoho sa skrátka zľaknete. Plastické operácie však ani zďaleka nie sú len výsadou žien. Jedným z pánov, ktorí ukázali, že sa skalpela neboja, bol niekdajší sexsymbol Mickey Rourke. Keď sa dal fešák so šibalským pohľadom vylepšiť, stratil všetku iskru a bol viac na smiech, než na obdiv.

Plastické operácie nevyužívajú len celebrity, ale aj „bežní smrteľnící“, ktorí bývajú z výsledku tiež sklamaní.  Tie najhoršie plastiky vám priblížime v seriáli Spackané plastické operácie už dnes o 22:45 na JOJke!

Lenka Filipová

Lenka Filipová

Viac článkov od autora