O jeho identite sa dozvedáme stále viac skutočností: Je Michael ešte tým, kým bol kedysi?

Kto sa skrýva za jeho identitou?

Po tom, čo Lincoln nájde svojho údajne mŕtveho brata Michaela vo väznici v Ogygia sa o ňom dozvedáme nové skutočnosti. Niekto mu zmenil identitu a on je v krajine zmietanou vojnou považovaný za najväčšieho teroristu. Po tom, čo sa pri prvom stretnutí so svojim bratom tvári, že ho nepozná, mu nakoniec naďalej posiela odkazy. Jeho cieľ je jasný - utiecť z väzenia. Táto výzva sa mu už podarila, no tentoraz stojí proti oveľa väčšiemu protivníkovi. 

Tentoraz nejde len o útek z nebezpečného väzenia, ale aj z cudzej krajiny, zmietanej nepokojmi a občianskou vojnou. Lincoln a C-Note v jemenskej metropole Saná realizujú plán na vyslobodenie Michaela Scofielda z väzenia Ogygia. V minulej časti nás Michael prekvapil svojim blízkym priateľom, obávaným teroristom, s ktorým sa vrúcne objal. Každý diel má pre nás prekvapenie, ktoré nás zaskočí a my nevieme, čo si o Michaelovi teraz myslieť. 

Čo si pre nás pripravil tentokrát? Uvidíte už dnes v seriáli Prison Break o 22:45 na JOJke!

O seriáli

Uplynulo už sedem rokov, čo sa Michael Scofield obetoval, aby zachránil život svojej tehotnej manželke Sare na úteku z väzenia, odkiaľ ju vyslobodil, keď sa stala obeťou sprisahania. Všetci ho považovali za mŕtveho. Keď sa však objavia stopy, ktoré naznačujú, že Michael by mohol byť nažive, jeho brat Lincoln Burrows sa spojí so Sarou Tancrediovou, ktorá vychováva Michaelovho syna, aby spoločne vypátrali pravdu. Stopy vedú do väzenia Ogygia v meste Saná, metropole Jemenu, odkiaľ pochádza mysteriózna fotografia muža, podobného Michaelovi.

Správa, že Michael ešte žije, šokuje nielen jeho dávnych priateľov, ale aj nepriateľov a prinúti ich, aby neodkladne konali. A tak sa starí parťáci z väzenia Fox River - Sucre, T-Bag a C-Note znova dajú dovedna, aby na blízkom východe zorganizovali svoju doteraz najodvážnejšiu akciu - Michaelov útek z najnebezpečnejšieho väzenia na svete, ktoré sa nachádza priamo uprostred hlavného mesta výbušnej krajiny zmietanej občianskou vojnou.

T-Bag prekvapí Saru s varovaním, že dvaja z Poseidonových zabijakov, Van Gogh a A & W, ju prenasledujú a jej život je v obrovskom nebezpečenstve.  Lincoln sa snaží získať späť svoj zabavený pas a uniknúť z Jemenu. Michael Scofield plánuje svoj ďalší ťah pri úteku z väzenia aj cudzej krajiny.

Nestihli ste poslednú časť seriálu v televízií? Máte posledný deň na jeho sledovanie v našom archíve.

Paulína Ištvancová

Paulína Ištvancová

Viac článkov od autora