Dokonalá rodinka: Krásna Mila Kunis vyrazila s manželom a deťmi na výlet

Hrdí rodičia ukázali obe svoje ratolesti.

​Obľúbený herecký pár vzal svoje dve rozkošné deti a vyrazili na potulky svetom. Rodinka sa objavila v Európe na Majstrovstvách sveta FINA 2017 v Budapešti.

Manželia Mila Kunis a Aston Kutcher sú známi tým, že sa stránia mediálnej pozornosti. Nehovoriac o ich deťoch, ktoré sa pred bleskami fotografov snažia ochrániť najviac, ako sa len dá. Keď sa ale objavili na súťaži v potápaní, využili médiá svoju príležitosť a mladú rodinku odfotili. Vôbec prvýkrát tak zvečnili ich malého syna Dimitriho. Na spoločnej fotografii ale nechýba ani 2,5-ročná Wyatt Isabelle. Z fotografii je vidieť, že rodinka si spoločné chvíle patrične užívala.

Herecká dvojica si športové podujatia nechá len zriedkakedy ujsť. Bejzbalové zápasy navštevujú so železnou pravidelnosťou. Mila Kunis si ich nenechala ujsť dokonca ani počas tehotenstva a neraz sa na tribúne objavila s bruškom. Rovnako, ako rodičia majú radi šport, vedú k nemu aj svoje deti.

Mila Kunis je manželkou Ashtona Kutchera už dva roky. Vydala sa zaňho v roku 2015, keď sa herec rozviedol so svojou predchádzajúcou manželkou. Ešte v októbri 2014 sa im narodila dcéra Wyatt Isabelle a v novembri 2016 sa stali rodičmi ich syna Dimitriho.

Milu Kunis môžete vidieť už dnes v Max Payne o 20:35 hod. na PLUSke!