Marika Gombitová

Koncertnú sezónu Grand Hotela Kempinski otvorí Marika Gombitová

Milovníci tatranskej prírody a dobrej hudby sa majú na čo tešiť. Sezónu hudobných podujatí v Grand Hoteli Kempinski High Tatras otvorí už v apríli koncert Mariky Gombitovej.

„Našim hosťom sa snažíme prinášať stále niečo nové, aby mali pri každej návšteve hotela výnimočný zážitok. Tento rok sa môžu tešiť na legendu česko-slovenskej hudobnej scény Mariku Gombitovú, českú kapelu Chinaski, ale zahrať prídu aj obľúbenci našich hostí - IMT Smile a Meky Žbirka,“ avizuje Kathrin Noll, generálna manažérka Grand Hotela Kempinski High Tatras. Dodáva, že v hoteli nezabúdajú ani na najmenších hostí. Tradične pri príležitosti Dňa detí je pre nich pripravený víkend s programom, kedy im rozprávky bude čítať hotelový maskot – medveď Edo. Zabaví ich aj originálne vystúpenie Mira Jaroša.

Séria koncertov v Grand Hoteli Kempinski High Tatras odštartuje v sobotu 21. apríla, kedy vystúpi legendárna speváčka Marika Gombitová so svojimi najväčšími hitmi. Možnosť  vypočuť si známe hity českej kapely Chinaski v novej zostave budú mať hoteloví hostia 19. mája. Spolu so svojimi deťmi môžete osláviť ich deň koncertom obľúbeného speváka Mira Jaroša 2. júna. A na jeseň, už 20. októbra vás do pohodovej atmosféry dostane Meky Žbirka svojimi piesňami a hudobnú šnúru zakončí 24. novembra jedna z najúspešnejších kapiel IMT Smile.

Zdroj: TV JOJ

Grand Hotel Kempinski High Tatras je známy výnimočnými podujatiami. Vystupujú tu tie najlepšie slovenské aj zahraničné hudobné hviezdy. Svoje koncerty tu odohrali už viacerí interpreti ako Bryan Adams, Morcheeba, Karel Gott, Richard Müller, Lucie Bílá, Hana Zagorová, Michal David, Elán a mnohí ďalší. Viac informácií o pripravovaných podujatiach nájdete na hotelovej stránke www.kempinski.com/hightatras.