letna-sutaz-s-oriflame

Letná súťaž s ORIFLAME! Vyhrajte skvelé ceny!

Zapojte sa a vyhrajte!

Leto je konečne tu! Užívajte si slnko a letnú pohodu, my vám ju obohatíme o voňavé, užitočné a radostné produkty z ORIFLAME. Stačí, ak sa každý deň počas júla zapojíte do súťaže. Pripravených je 31 otázok, z ktorých každý deň bude v jednom z článkov na stránke www.joj.sk uverejnená jedna, na ktorú budete musieť správne odpovedať. Správnu odpoveď budete musieť následne vpísať do formulára spolu s vašimi osobnými údajmi a môžete hrať o skvelé ceny!

Zdroj: joj.sk

​Chcete vedieť, aké balíčky môžete získať? Hráte napríklad o toaletné vody či pleťové opaľovacie mlieka alebo plážový uterák. Cien je veľa a bližšie informácie o nich sa dozviete TU.

Výhercov vyžrebujeme začiatkom augusta!

Neváhajte a zapojte sa do letnej súťaže s ORIFLAME! Hrajte o kopu skvelých cien!

Leto je konečne tu! Užívaj si slnko a letnú pohodu, my ti ju obohatíme o voňavé, užitočné aj radostné produkty z Oriflame. Stačí, ak sa každý deň počas júla zapojíš do našej suťaže.

Každá z nás sa chce v lete cítiť krásna a svieža, a tiež chce ukázať svoju pestovanú pokožku. Vybrali sme pre teba produkty, ktoré oceníš nielen v lete, no veríme, že ti urobia radosť a zároveň vhodne poslúžia počas letných horúcich dní.

Starostlivosť o teba aj o prírodu.

V ponuke Oriflame nájdeš všetko, čo k bežnej dennej starostlivosti o seba potrebuješ. A vieš, čo je úžasné? Že sa v Oriflame snažia myslieť nielen na to, aby si ty vyzerala krásne a šťastne, no myslia aj na prírodu. Značka Oriflame, ktorá je na slovenskom trhu už 25 rokov, sa intenzívne zaoberá výskumom a okrem produktov pre teba, vytvorila ekologický rad Love Nature, ktorý je biologicky rozložiteľný a teda nezaťažuje životné prostredie. Ak sa rozhodneš vyskúšať napríklad piling od Oriflame, môžeš si byť istá, že neobsahuje čiastočky plastového pôvodu, čo sa bežne zvykne do podobných produktov pridávať. V produktoch Oriflame sú čiastočky výhradne prírodného pôvodu, napríklad makové semienka, mandľové škrupinky, olivové kôstky a iné. A to nie je všetko. Vieš, ako tvoje produkty vznikajú? Čítaj ďalej.   

Fakty sú dôležité.

Denne si na svoju pokožku dávaš krémy, make-up, odličuješ sa a po celom dni zmývaš všetko, čo si nazbierala okolo seba sprchovým gélom. Vieš, čo všetko tvoje produkty obsahujú a ako vlastne vznikali? K spoločnosti Oriflame sa hrdo hlásia vedci, ktorí pracujú v dvoch výskumných centrách, aby vytvorili to najlepšie pre tvoju pokožku, jej pohodlie a najmä zdravie. Pozrime sa na to podrobnejšie. Klinickým testovaním svojich produktov sa Oriflame zaoberá od svojich začiatkov. Práve výsledky náročných klinických testov sú dôvodom, prečo značka za svojimi produktami a ich kvalitou dlhodobo stojí. A aby si vedela, že sa na svoje obľúbené produkty z Oriflame môžeš stopercentne spoľahnúť, pozývame ťa nahliadnuť do procesov, ako také testovanie vyzerá. Oriflame realizuje kontrolované štúdie, ktoré vykonávajú počítače, takže sa môžeš spoľahnúť, že pri testovaní nedochádza k žiadnym odchýľkam. Prebieha to tak, že počítač zmeria napríklad vrásku, jej veľkosť a hĺbku pred používaním kozmetického prípravku a následne po jeho používaní, prípadne po použití placeba. Počítač vyhodnotí, či a do akej miery bola vráska zredukovaná. Takéto kontrolované klinické štúdie s charakterom placebo realizuje Oriflame ako jediná kozmetická spoločnosť v porovnaní s najznámejšími spoločnosťami priameho predaja na Slovensku. Zároveň si môžeš byť istá, že Oriflame netestuje a nikdy netestovala kozmetiku na zvieratách, vždy iba na skupine dobrovoľníkov.

Veda a krása.

O tvoje pohodlie a zdravú pokožku sa starajú dva výskumné a vývojové tímy nachádzajúce sa v írskom Dubline a švedskom Stockholme. V tomto tíme pracuje viac ako sto vedcov a odborníkov, ktorí sa starajú o prípravu receptov, špecializujú sa na kožný výskum, klinické testovania a ďalšie vedecké disciplíny. Oriflame má za päťdesiat rokov svojej existencie na konte dvadsať patentov vďaka svojej vedeckej činnosti a neustále vyvíja nové. 

Poď súťažiť a vyhraj jeden zo skvelých letných balíčkov od Oriflame!

Informácie o produktoch nájdeš na www.oriflame.sk