Lucie Bílá žiari šťastím: Jej zásnubný prsteň vám vyrazí dych!

Speváčka je zamilovaná až po uši.

Česká zlatá slávica všetkých fanúšikov šokovala, keď priznala vzťah so svojím bodyguardom Radkom Filipim, ktorý je od nej mladší takmer o dvadsať rokov. Hoci Bílá vyzerala poriadne zamilovaná, ich láska vtedy netrvala dlho. Po niekoľkých mesiacoch dala zajačikovi zbohom. 

Hovorí sa, že stará láska nehrdzavie a Lucie a Radek sa k sebe vrátili. ,,Ja mám pocit, že ľudia od seba musia niekedy odísť, aby sa mohli k sebe vrátiť. Ten vzťah niekedy treba vychytať, akurát my ho vychytávame verejne. Dá sa povedať, že o chvíľu sme spolu dva roky, nejaká malá prestávka tomu prospela. Ako to bude, neviem... Teraz je to krásne, tak to tak nechajme,“ prezradila speváčka. Filipi sprevádza Luciu na každom kroku a z fotografií, ktoré obaja pridávajú na sociálne siete je jasné, že sú zaľúbení až po uši.​

Chystá zamilovaná dvojica svoju lásku aj spečatiť? Speváčka na Instagrame uverejnila fotografiu, kde jej ruku zdobí krásny zásnubný prsteň. ,,Dnes sú to dva roky, čo mi môj vysnívaný muž navliekol na prst prsteň a bez papierov a svadobných zvonov sa stal mojím vyvoleným a robí môj život neobyčajne krásny,“ vyznala sa speváčka. Možno sa časom fanúšikovia dočkajú aj toho, že česká slávica si oblečie krásne biele šaty a zazvonia jej svadobné zvony.

https://www.instagram.com/p/BuOG3dChBbs/