Intímny záber Zuzany Plačkovej z postele: S týmto zadkom sa prebúdza jej manžel každé ráno!

Temperamentná tmavovláska už dlhé roky múti vody slovenského šoubiznisu a vždy vie ako zaujať. Zuzana je často označovaná aj ako kráľovná instagramového neba a opäť sa jej podarilo šokovať. Jej nová fotografia rozhodne stojí za to.

Dlhé blond vlasy, tak trochu gýčové oblečenie a drzé vystupovanie. Tak Zuzana Plačková vstúpila do sveta šoubiznisu vďaka reality šou Hotel Paradise ešte v roku 2012. To je už minulosťou! Stačí sa pozrieť na jej fotky z minulosti a uvidíte, že playmate vyzerá stále lepšie a lepšie. Uvedomuje si to v súčasnosti aj samotná Zuzana. To, že jej vzhľad teraz vyzerá o poznanie lepšie, je viditeľné už z diaľky. ​Z tuctovej blondínky, ktorá chce za každú cenu zaujať, sa časom stala sebavedomá žena udávajúca trendy na slovenskom Instagrame pre pol milióna fanúšikov. 

Zuzana Plačková v posteli Zuzana Plačková v posteli Zdroj: Instagram @queen.plackova

​Zuzana Plačková patrí už niekoľko rokov medzi stabilné tváre slovenského šoubiznisu a vždy vie, ako rozvíriť vody a šokovať. Už od čias účinkovania v šou Hotel Paradise zvyknutí na jej sporo odeté outfity. A aj teraz si fanúšikovia opäť na svoje. Na svojom instagramovom profile sa totiž pochválila viacerými sexi fotkami, kde vystavila svoju postavičku na obdiv. A hoci my na Slovensku mrzneme, ona si užíva horúce chvíle na thajskom Phukete. Jedna z fotiek však predsa len prekonala všetky ostatné. Bola to presne tá, kde Zuzana leží na posteli a vystavuje manželovi na obdiv svoj zadok. Musíme uznať, že ten pohľad stojí rozhodne za to.