Silikóny si vyžiadali svoju daň: Zuzana Plačková si operáciou privodila zdravotné problémy!

Pre krásu musí teraz trpieť.

Hviezda slovenského instagramového neba Zuzana Plačková len pred niekoľkými dňami ukázala svoje nové prsia, ktoré si dala zmenšiť z estetických i zdravotných dôvodov. Všetci uznali, že nový dekolt jej pristane oveľa viac než predtým. Vynovené prsia však ukázala až po niekoľkých týždňoch od zákroku, keďže sa musela vyhýbať slnku. Išlo pritom v poradí už o tretiu plastickú operáciu. V roku 2010 si dala zväčšiť prsia na 525 mililitrov, o tri roky neskôr až na 800 mililitrov, aby napokon v roku 2018 skončila so 400 mililitrami. Musíme uznať, že vyzerá skvele.

https://www.instagram.com/p/Bku1-B4lLY-/?taken-by=queen.plackova

Aj napriek tom, že sa už teraz môže Zuzana pochváliť dokonalou postavou s ideálnymi prsiami, prežíva táto hviezda aktuálne náročné chvíle. Po zákroku totiž ešte stále trpí zdravotnými problémami, pre ktoré musela okamžite začať s prísnou diétou. Dôvodom však neboli nadbytočné kilá, ale dôsledky operácie, ktoré na istý čas ovplyvnili fungovanie jej organizmu. „Mnohí z vás mi píšu, prečo držím diétu, že ju možno nepotrebujem. Tentokrát ju potrebujem hlavne preto, aby mi vyplavilo ešte nadbytočnú narkózu po operácii. Lebo to mi robí zdravotné problémy a veľmi ma to zavodňuje,“ vysvetlila Plačková svojim fanúšikom na Instagrame. Zuzana pre svoje zdravotné problémy upadla do hotového zúfalstva, keďže už vyskúšala rôzne tabletky na odvodnenie a výsledky sú stále v nedohľadne. A čo ju štve najviac, cíti sa opuchnuto aj na tvári. „Už neviem, čo mám robiť. Čo je najhoršie, nemôžem ešte ani cvičiť,“ zdôverila sa svojim fanúšikom. Nuž, pre krásu sa občas trpí a niekedy to trvá aj celé týždne. 

Zuzana Plačková je po operácii pŕs zavodnená a cíti to aj na tvári Zuzana Plačková je po operácii pŕs zavodnená a cíti to aj na tvári Zdroj: Instagram @queen.plackova

Zdroj: Instagram @queen.plackova

VIDEO: Vystrašená Zuzana Plačková v roku 2015 v relácii Sladký život: