Martin Jakubec zvozil Zuzanu Plačkovú pod čiernu zem: Tá ho v sekunde schladila!

Spevák šlágrov Martin Jakubec sa snažil verejne zhodiť kontroverznú Zuzanu Plačkovú. Tá sa však rozhodne nenechala odbiť a v momente ho schladila.

Závisť, pokus o zviditeľnenie sa alebo len obyčajný hejt? Zuzana Plačková je známa nielen zo šou Hotel Paradise, kde zahviezdila ešte v roku 2012, no v súčasnosti je na Slovensku v povedomí ľudí najmä vďaka svojmu neprehliadnuteľnému instagramovému profilu. Na konte má totiž už vyše pol milióna sledovateľov. Plačková je známa tým, že rada šokuje a nemá problém svojím ostrým jazykom skomentovať kohokoľvek a čokoľvek. Názor iných ju navyše aj tak nezaujíma. Vďaka svojej úprimnosti ju buď ľudia milujú, alebo neznášajú. Medzi tých, ktorým leží úspešná influencerka poriadne v žalúdku, patrí rozhodne aj spevák Martin Jakubec. Ten si rád a pravidelne rypne do kohokoľvek a ešte sa tým aj pochváli. Svoje teraz schytala práve spomínaná kráľovná slovenského instagramu Zuzana Plačková. Božankin "exnápadník" ju rozhodne nešetril a adresoval jej drsné a poriadne trúfalé slová.

Martin Jakubec na adresu Zuzany Plačkovej Martin Jakubec na adresu Zuzany Plačkovej Zdroj: instagram @martinjakubec_official

​To všetko ozvláštnil okázalými a hrôzostrašnými fotkami vyumelkovanej prsnatej ženskej, ktorá ešte viac umocňovala jeho nelichotivé riadky: "'Plačka Queen' na nepoznanie. Táto fejková influense - slovenská kraslica - rastie do objemu. Zuzana, nie si silná, ani štíhla, si tak akurát, preto ťa nemám rád. Líčka máš ako tá pizza, potrebuješ už len muža. Ak sa rada máš, za seba sa vydáš. Ružová kráľovná sa cíti byť zaujímavá svojou zmenou. No pravda je taká, že je ešte horšia, ako bola kedysi. Je to obludná ohava, ktorá tak rada fejkuje svoj vlastný fejkový životík..." "Dotknutá" Zuzana sa však rozhodne nenechala odbiť a šlágristu v momente schladila so sebe vlastným štýlom, čo zrejme nečakal ani on sám. "Joj, ale som krásna. Prosím, dajte všetci Maťkovi follow, už nevie ako zaujať, chlapec zlatý." Zuzana si teda nehovorí kráľovná nadarmo a túto provokáciu vnímala len ako Jakubcovo vzbudzovanie pozornosti. Spevák sa ju ešte snažil následne podpichnúť. "Ahoj, Žužu, to nepatrilo tebe. Ale zrejme si sa v tom našla,” odpovedal jej Jakubec. Na to už radšej svojrázna tmavovláska nezareagovala. Pravdou však je, že Jakubec Plačkovú vo svojom pôvodnom príspevku stihol aj označiť, a tak je jasné, na koho bol mierený. O víťazovi tohto slovného súboja tak musí rozhodnúť každý sám. 

Reakcia Zuzany Plačkovej na seba nenechala dlho čakať Reakcia Zuzany Plačkovej na seba nenechala dlho čakať Zdroj: instagram @martinjakubec_official