Petrovi Cmorikovi dali dvojičky poriadne zabrať: Chystá sa na ďalšieho potomka?

Už vyše rok je spevák Peter Cmorik otcom dvojičiek - synčekov, Števka a Peťka. Až teraz však prichádza pokojnejšie obdobie pre všetkých.

Spevák Peťo Cmorik má za sebou, vraj, jedno z najťažších období života, ktoré spoločne s manželkou Dankou zvládli. Veľmi si ju za to všetko váži. Obaja sú rodičmi ročných dvojičiek. Počas tohto obdobia si s nimi prešli všeličím. Teraz si konečne začínajú vychutnávať rodičovské povinnosti. Podľa Petrových slov sa im začalo lepšie obdobie. Spevák priznáva, že je veľmi náročné mať dvojičky: "V každom prípade súhlasím, lebo sme prvorodiči, nikto nás na nič nepripravil. Zrazu 2 deti a ten začiatok nebol úplne jednoduchý, oni sa narodili predčasne, ten prvý rok sme mali naozaj čo robiť, bolo to o hubu, ako sa hovorí..." Všetko však zvládli bravúrne, a to aj vďaka tomu, že sa snaží vo všetkom svojej manželke Danke pomáhať. 

​Počas prvého roka života boli dvojičky Števko a Peťko veľmi uplakaní a rodičia nevyspatí. "Boli takí plačkoši a ty im nevieš pomôcť, lebo nevieš, čo im je, tak sa snažíš všetko možné robiť preto, aby neplakali, aby boli v pohode a oni nie sú stále, tak to je na psychiku veľmi náročné," priznáva hrdý otec dvojičiek. Rovnako hrdý je však aj na svoju manželku Danku, ktorá je podľa jeho slov veľmi obetavá žena, ktorá šla na dno svojich možností a on si ju za to nesmierne váži. Na otázku, či spolu plánujú aj ďalšie dieťatko, prípadne dvojičky, má však spevák jasnú odpoveď. "Momentálne určite nie, ešte sme v takom štádiu, že sa spamätávame z toho, čo bolo a a začali sme si užívať deti a príde leto a môžeme ísť s nimi na bicykel, na výlet. Zatiaľ nám to takto stačí," hovorí Cmorik. 

Tagy: Peter Cmorik