Rytmus sa už nevie dočkať potomka: Prečo sa pre dieťa rozhodol až po 40-ke?

Pred mesiacom sa oženil a o pár týždňov sa stane otcom. Patrik Rytmus Vrbovský je dokonalou reklamou na spokojné manželstvo a nadchádzajúcu úlohu otca.

​O stretnutí s Jasmínou hovorí ako o osudovom momente. Tvrdí, že to bola okamžite láska. Patrik Rytmus Vrbovský prežíva rozprávkové obdobie. Šťastie a zamilovanosť z neho priam sršia. Máloktorý muž dokáže napríklad k otcovstvu pristupovať s takou ľahkosťou ako Patrik. Čím to je? Rytmus za tým vidí skúsenosti a vek. "Kedysi to podľa mňa tak bolo ešte aj pred komunizmom, že muži si zakladali rodiny okolo 40-ky po kariére. Za komunizmu to zas bolo opačne a teraz sa to zas tak vymieňa. Každý si robí najprv kariéru. Keď si počas kariéry niekto založí rodinu, je dosť veľká pravdepodobnosť, že chalan je ešte nevyžitý, chce si užívať. Nemám pocit, že je to ideálna situácia aj si užívať, aj sa starať o rodinu, aj byť nevybláznený. Potom to končí často rozvodom,"  myslí si Rytmus, ktorý má už toto všetko za sebou. K šťastiu nepotrebuje bujaré večierky či davy neznámych ľudí tlapkajúcich ho po ramene.

Rytmus a symfonický orchester 2019 Rytmus a symfonický orchester 2019 Zdroj: TV JOJ

​Aj keď to k jeho práci patrí a hudbu miluje. Teraz však žije iba pre rodinu. "Ja som veľmi rád, že ten hore mi vždy ukázal správny smer v živote, že mi dal lekcie vo všetkých smeroch života a dnes je zo mňa to, čo som. Prišiel som na to, že ten pokoj a vyváženosť je to najlepšie, čo môže byť. Popálil som sa viackrát," pokračuje Patrik, ktorý si už teraz dáva pozor na to, aby neopakoval chyby, ktoré v minulosti urobil. Dvakrát do tej istej rieky vstupovať rozhodne nechce. "Stále mám chuť naháňať to šťastie v celom mojom živote. Moje veľké šťastie je, že som stretol Jasmínu a cítil som sa strašne zaľúbený, ako nejaký školák. Z toho vznikol aj náš syn a následne na to aj svadba. Je to pre mňa rozprávka," dodáva Rytmus. 

 Príďte 21.09.2019 o 19:00 na Štadión Antona Malatinského City Arena do Trnavy a zažijete neopakovateľný zážitok s Rytmusom a Symfonickým koncertom.

Nenechajte si ujsť famózne hudobné spojenie klasiky s hudbou ulice na jedinečnom koncerte Rytmus a Symfonický orchester už 21. septembra na štadióne v Trnave!

Tagy: Rytmus