Do druhej série 9-1-1 prichádza aj známa herečka: O ktorú sexicu pôjde?

Obľúbený akčný seriál 9-1-1 sa vracia po pár mesiacoch na JOJku s úplne novými epizódami a príbehmi v rámci druhej série. Pribudnú však aj nové postavy, vrátane operátorky tiesňovej linky.

Jennifer Love Hewitt v seriáli 9-1-1 Jennifer Love Hewitt v seriáli 9-1-1 Zdroj: FOX TV

​​Na losangeleskú tiesňovú linku volajú denne desiatky ľudí, ktorí sa ocitli v núdzovej situácii. Hasiči, policajti a operátori musia nielen pomáhať v týchto nebezpečných momentoch, ale zároveň sa stretávajú s vlastnými problémami v súkromí. Seriál Tiesňová linka 9-1-1 sleduje napínavé prípady policajných, záchranárskych a hasičských zložiek v Los Angeles. Okrem toho, že títo moderní hrdinovia každý deň zachraňujú životy cudzích a neznámych ľudí, musia si nájsť čas aj na riešenie svojich vlastných osobných problémov, od ktorých neustále odbiehajú, aby pomáhali druhým. Aj o tom je nový americký seriál 9-1-1, ktorý bude na JOJke pokračovať so svojou druhou sériou už od utorka 2. júla!

​Jedným z najvýznamnejších postáv je hasič Evan "Buck" Buckley, ktorého hrá sexi herec Oliver Stark. Okrem neho a pôvodných postáv si zahrajú aj úplne noví hrdinovia, ktorých si okamžite obľúbite. Jednou z nich je aj americká herečka Jennifer Love Hewitt, ktorú môžete poznať zo seriálu Stratené duše. V Tiesňovej linke 9-1-1 si zahrá Maddie Kendall - staršiu sestru Evana "Bucka" Buckleyho. V seriáli bude zároveň operátorkou tiesňovej linky. Prvý telefonát, ktorý bude riešiť, bude skutočne naliehavý. Pôjde totiž o obrovské a ničivé zemetrasenie. Maddie pracovala 7 rokov ako sestrička na pohotovosti, takže je osobou na správnom mieste. Hlas v slovenskej verzii jej prepožičala herečka Katarína Brychtová. 

Michal Hallon a Katarína Brychtová počas dabingu seriálu 9-1-1 Michal Hallon a Katarína Brychtová počas dabingu seriálu 9-1-1 Zdroj: TV JOJ

Sledujte premiérové časti druhej série Tiesňovej linky 9-1-1 v dvoch častiach za sebou v utorok o 20:35 na JOJke!