Rytmus a Jasmina so srdcom na dlani: Dôkaz, ako sú pripravení na príchod potomka!

Vždy šokoval, tento rok ale EXTRA. Rytmus sa oženil, onedlho sa stane otcom, ohlasuje film, koncert so symfonickým orchestrom a ešte k tomu má záujem o to, aby mali všetky deti svetlú budúcnosť.

​Patrik a Jasmina rozvírili vody slovenského šoubiznisu už v momente, keď sa z nich stal pár a aj po veľkopelej svadbe stále dokážu spoločnosť prekvapovať. Milo prekvapovať. Aj vzhľadom na to, že sa z nich čoskoro stanú rodičia, zapojili sa do výzvy našich českých susedov, ktorá má pomôcť mladým ľudom prekonávať problémy, ktoré ich trápia. "Decká, vždy, keď budete mať pocit, že máte akokoľvek ťažké obdobie či starosti, alebo nevidíte cestu do svetlej budúcnosti, ktorú ste si vysnívali, verte, že tá cesta tam vždy je," vyzýval Rytmus s manželkou Jasminou na sociálnych sieťach. Tato tematika sa, žiaľ, týka detí na celom svete a ktovie, možno Rytmus rozbehne niečo podobne aj na Slovensku. Podobne kampane s protidrogovou ci športovou tematikou už má za sebou.

Rytmus a symfonický orchester 2019 Rytmus a symfonický orchester 2019 Zdroj: TV JOJ

​No teraz sa asi aktívne pripravuje na príchod noveho clena rodiny. Navyše, už o dva mesiace sa na trnavskom futbalovom štadióne uskutočni koncert, ktorým chce Patrik posunúť hranice slovenského hip-hopu zase vyššie. Ten pocit, ktorý Rytmus pri tomto vystúpení mal naposledy, chce zažiť znova a aj svojim fanúšikom chce dopriať ten jedinečný zážitok, vidieť hip-hop v orchestrálnej úprave.  Už 21. septembra tak budete môcť zažiť jedinečné spojenie rapu a orchestra priamo pod holým nebol na štadióne v Trnave. Rytmus očakáva, že zaujme predovšetkým cieľovú skupinu ľudí v jeho veku, ktorí s jeho hudbou vyrastali. "Tí starší, ktorí vyrastali na mojej tvorbe a dneska majú okolo 40-ky, asi do klubu neprídu, skôr sem. Je to hudobná udalosť, kultúrne vyžitie. Príde tam celý prierez všetkých, ktorí vyrastali na mojej tvorbe aj na Kontrafakte," pozýva všetkých fanúšikov raper. Zaujímavosťou je, že záznam z koncertu nikde nenájdete. Dôvod je jednoduchý, Rytmus je presvedčený o tom, že živú emóciu žiadne mobily nenahradia. Príďte preto 21.09.2019 o 19:00 na Štadión Antona Malatinského City Arena do Trnavy a zažijete neopakovateľný zážitok s Rytmusom a Symfonickým koncertom.

Nenechajte si ujsť famózne hudobné spojenie klasiky s hudbou ulice na jedinečnom koncerte Rytmus a Symfonický orchester už 21. septembra na štadióne v Trnave!