Toto že je tá sexica? Plastiky a nadváha zmenili Jennifer Love Hewitt k horšiemu!

Obľúbená herečka Jennifer Love Hewitt akoby strácala iskru. Kedysi ukazovala na svetlo sveta svoju dokonalú postavu, dnes to skôr vyzerá, akoby sa za svoje telo hanbila.

​Hviezda obľúbených seriálov 9-1-1 či Stratené duše Jennifer Love Hewitt bola vždy známa nielen pre svoj herecký talent, ale aj pre dokonalú postavičku a vždy upravený zovňajšok. Sexepílu mala tmavovláska vždy priam na rozdávanie a sexi krivky preto nebol rozhodne dôvod zakrývať. Vždy sa preto rada popýšila fotkami v spodnej bielizni či plavkách, čo ocenili všetci fanúšikovia či diváci. To však už ani zďaleka nie je pravda. Čerstvá štyridsiatnička sa totiž na seba podobá čoraz menej.

Jennifer Love Hewitt Jennifer Love Hewitt Zdroj: Profimedia.sk

​Fanúšikovia ju na fotkách z posledného obdobia ledva spoznávajú. Jennifer Love Hewitt nielenže viditeľne pribrala, ale navyše vyzerá, že jej vzhľad zasiahli aj zákroky plastických chirurgov. Krásna a donedávna ultraštíhla herečka tak akoby stratila iskru. Na sociálnych sieťach sa však Jennifer snaží prezentovať v uhloch, kde je vidieť prevažne jej hornú polovicu tela. Dôležité je však najmä to, že jej polovička je spokojná. S manželom Brianom Hallisayom, s ktorým sa zosobášili v roku 2013, má herečka dve deti. Päťročnú dcérku Autumn James Hallisay a štvorročného syna menom Atticus James Hallisay. Jennifer uvidíte aj v seriáli 9-1-1, kde si zahrala operátorku tiesňovej linky Maddie Kendall, ktorá je zároveň staršou sestrou Evana "Bucka" Buckleyho. Jej herecký počin tak uvidíte aj dnes večer na JOJke!

Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Do you think anyone would notice if Maddie dyed her hair? @911onfox

Príspevok, ktorý zdieľa Jennifer Love Hewitt (@jenniferlovehewitt),

Sledujte nové epizódy druhej série seriálu 9-1-1 v dvoch častiach za sebou dnes o 20:35 na JOJke!