Nedávno porodila a vyzerá úžasne: Ewa Farna predviedla sexi krivky!

Speváčka sa len pred mesiacom stala matkou a už pracuje. Nedávno sa postavila na pódium a odohrala koncert v rámci jej veľkého turné. Ewa chce stíhať materstvo a zároveň aj svojich fanúšikov.

Obľúbená speváčka momentálne prežíva krásne obdobie. Nedávno svojím fanúšikom oznámila radostnú správu, že sa stala mamou. Ewa priviedla na svet svoje prvé dieťa. So svojím manželom sa teší z rozkošného chlapčeka, ktorému dali meno Artuš. 

​Neubehlo ani šesť týždňov a Ewa sa opäť postavila na pódium a odspievala koncert. Zdá sa, že bez svojich fanúšikov nevie vydržať. ,,Dnes sme odohrali prvý koncert z novej šou, veľmi ďakujeme ľuďom, aj organizátorovi za dôveru," zdôverila sa na Instagrame. Farna nezabudla na sociálnu sieť pridať fotografiu, na ktorej si fanúšikovia mohli všimnúť ako vyzerá po pôrode a že je pripravená ďalej pracovať. Na speváčke tehotenstvo nezanechalo žiadne nadbytočné kilogramy a vyzerá naozaj úžasne. ,,Cítim sa totiž skvelo! Zastávam pravidlá, že žiadny extrém nie je dobrý, ako aj to, že šťastná mama - šťastné dieťa," vysvetľuje Ewa, prečo sa tak rýchlo vrátila na pódium. 

https://www.instagram.com/p/Bz1EqaQF1SO/