Drsná kritika outfitu Dary Rolins: Túto katastrofu radšej spáľ, odkazujú jej fanúšikovia!

Dara Rolins nedávno zverejnila fotografiu v letnom outfite, na ktorom bili mnohým ľuďom do očí výrazné špicaté čižmičky s leopardím vzorom. K extravagantnému kúsku sa mnoho ľudí malo potrebu okamžite vyjadriť.

Speváčka Dara Rolins patrí k celebritám, ktoré majú priam výstavnú postavičku. Dlhé roky poctivo cvičí jogu, zdravo sa stravuje a tak nečudo, že telo by jej mohli závidieť aj o polovicu mladšie ženy. Blondínka však nedbá len na svoj zovňajšok, ale stará sa o svoju dušu a myseľ. Vďaka tomu je so sebou vyrovnaná a sebavedomie z nej len srší na všetky strany. Zrejme aj preto nemá problém zverejňovať na sociálnych sieťach aj pikantnejšie fotky. Veď rozhodne má čo ukázať. Sexi fotiek ukazuje na svojich profiloch viac než dosť a my sa ani nečudujeme.

Najnovšie sa však pri jednej z nich spustila hotová lavína negatívnych komentárov na adresu jej módneho kúsku. Pod žiarivú fotku v letnom outfite s ultrakrátkymi šortkami napísala pár milých slov s prianím, aby si všetci užili zvyšok víkendu, presne tak ako ona. Čo však rozhodne nečakala, namiesto týchto povzbudivých slov si veľké množstvo ľudí všimlo jej výstredné topánky s leopardím vzorom. Očividne sa týmto extravagantným kúskom speváčka vôbec netrafila do ich vkusu a kritikou ju rozhodne nešetrili: "Vždy top Dara, ale horšie a neslušivejšie topánky som asi nevidela." či dokonca "Sorry, ale topánky spáľ," alebo "To nie sú topánky, to sú škrpále, alebo žeby sedemmíľové čižmy? Dostanu Daru, kam chce..." Dara si však uvedomuje, že nie každému sa musia všetky jej kúsky páčiť a navyše toto je len jeden z množstva jej outfitov. Dôležité je, že je sama sebou a spokojná. Občas sa predsa len oplatí zaexperimentovať. 

Tagy: Dara Rolins