Dominika Cibulková prekvapila hriešne drahým kúskom: Luxusný doplnok v hodnote 800 tisíc eur!

Slovenská tenistka je známa tým, že miluje módu a potrpí si na kvalitné a luxusné kúsky. Ako debutantka zažiarila na Plese v opere, no šaty neboli najdrahší kúsok, ktorý mala Dominika na sebe.

Najúspešnejšia slovenská tenistka Dominika Cibulková patrí k najlepšie oblečeným dámam v našom šoubiznise a dokonca ju mnohí nazývajú módna ikona. Jej štýlové a trendy outfity na Instagrame vyrážajú dych a tisícky žien by sa chceli obliekať ako ona. Určite na tom má svoj diel práce aj jej dvorný stylista Andrej Kusalík, pod ktorého taktovkou vznikli jej najúspešnejšie outfity. Za nimi rozhodne nezaostáva ani jej vizáž. Líčenie aj účesy má vždy dokonalé a sú jej vizitkou.

​Ako debutantka na Plese v opere zahviezdila v krásnych bielych šatách, ktoré mal pod palcom Lukáš Kimlička. Cibulková miluje luxusné kúsky, ktorých cena sa šplhá k závratným výškam. Najdrahšou položkou na jej dokonalom outfite boli šperky, ktoré sa skladali z prsteňa a náušníc zdobenými päťkarátovým diamantom v hodnote osemstotisíc eur. Nuž, takýto prepych si naozaj môže dovoliť len naša najúspešnejšia tenistka.