Dosť bolo tajomstiev: Twiinska Daniela ukázala tváričku rozkošnej dcérky Lindy!

Twiinska Daniela Nízlová pred dvoma mesiacmi priviedla na svet dcérku Lindu. Tú porodila svojmu partnerovi, futbalistovi Stanovi Lobotkovi. No až teraz ukázala celému svetu tváričku ich rozkošného pokladu.

Speváčka Daniela Nízlová prežíva svoje najkrajšie obdobie a za jediný rok sa jej život od základov zmenil. Krátko pred letom potvrdila svoj vzťah so slovenským futbalistom Stanom Lobotkom a netrvalo dlho a krásna brunetka oznámila aj to, že je tehotná. Približne pred dvoma mesiacmi už Daniela priviedla na svet svoju dcérku Lindu. Jej tváričku pritom až doteraz na spoločných fotkách krásna Twiinska zakrývala. Za to si dokonca vyslúžila od svojich fanúšikov množstvo kritiky. Tí jej odporučili, aby radšej nezverejňovala žiadne fotky s dcérkou, než keby jej mala na všetkých fotografiách dodatočne prekrývať tvár rôznymi emotikonmi. "Každý už vie, že máte dieťa, tak keď ho nechcete ukazovať, tak ho vôbec nedávajte na sociálne siete a nie stále prelepovania tváre," napísala Daniele jedna z fanúšičiek.

​Možno aj preto napokon čerstvá mamička prehodnotila svoj prístup a najnovšie už zverejnila fotografiu, na ktorej je vidieť aj celú tváričku jej dcérky Lindy. To však nebolo všetko. K fotografii pridala aj dôležitý text a posolstvo v súvislosti so zúriacim koronavírusom v Európe. Daniela so Stanom a ich dcérkou sa totiž aktuálne nachádzajú práve v Taliansku, ktoré je momentálne týmto ochorením postihnuté najviac. ,,Chýbajú nám najbližší a poriadne. Už týždeň bačujeme sami, rodinka je doma na Slovensku. Situácia v Taliansku je naozaj vážna, a preto vás prosím, nepodceňujte to ako Taliani predtým. Ostaňte doma, dbajte na hygienu, noste rúška, konečne si doprajte oddych a zahrajte si napríklad karty a nalejte si vínko,” odkázala Daniela všetkým Slovákom. Podľa jej príspevkov na Instagrame je rodinka v poriadku a podľa fotky spred pár dní si v čase karantény užívajú prechádzky po prázdnych plážach. 

https://www.instagram.com/p/B9wPZeOoJfX/