Rozkošná dcéra Dary Rolins rastie do krásy: Už to nie je to malé dievčatko!

Obľúbená speváčka je hrdou mamou, no napriek ubiehajúcemu času vôbec nestarne. Zdravo sa stravuje, cvičí a dopustiť nedá ani na jogu. Jej dcéra Laura sa na ňu neskutočne podobá a rastie ako z vody. Nedávno dokonca oslávila svoje 12. narodeniny.

Speváčka Dara Rolins je známa tým, že sa o seba dlhé roky poctivo stará. Nejde však pritom len o skrášľovanie vlasov, tváre či nechtov alebo o štýlové oblečenie. Zdravo sa stravuje, nevynecháva oddych a ani bunkou tela nedá dopustiť na svoju milovanú jogu. Zdravý životný štýl sa, pochopiteľne, odráža aj na jej postave a výsledkom je telo, akým sa môže popýšiť máloktorá žena.

​Dokonalú figúru do vienka zdedila aj jej rozkošná dcéra Laura, ktorá miluje pohyb a šport. Lola, ako ju Dara volá, rastie ako z vody a z rozkošného dievčatka je už veľká slečna. Speváčka často na sociálnej sieti uverejňuje fotografie s dcérou, z ktorých srší radosť a dobrá nálada. Dara s Lolou trávi každú voľnú chvíľu, často spolu dovolenkujú pri mori a užívajú si slnečné lúče. Nedávno speváčka zverejnila na svojom instagrame po dlhom čase aj fotku so svojou milovanou Lolou. Dôvod bol ten, že jej dcérka oslávila svoje 12. narodeniny, ktoré spolu oslávili aj prechádzkou v prírode. O tom, že Lola rastie skutočne do krásy a dnes je z nej už poriadna slečna, niet pochýb. 

https://www.instagram.com/p/B-Ke0PzArJp/

Tagy: Dara Rolins